2013/11/30

Xmas

Huomenna saa jo aukasta ekan luukun jeee!! Joulumeikkiä siis tällä kertaa, kerrankin ajoissa. En sitten tiedä onko tää pikkujoulumeikki vai joulufantasiameikki (?) vai mikä, mutta joulun väreistä inspiroitunut kuitenkin. Mulla on vissiin paha tapa tehdä meikkejä, jotka ei oo selkeesti tavallisia juhlameikkejä eikä myöskään hulluja fantasiameikkejä..

Nuo tähdet näyttää ihan joltain tiimarin koristeilta (joita kyllä normaalisti hyödynnän meikeissä aina) mutta ne onkin MUFEn! Sain ne kisoista lahjakassista ja pakko oli päästä niillä jotain tekemään. Niiden väreistä otin myös sävyt tohon silmämeikkiin, josta tulikin puolivahingossa taas väri-glitter-oksennus. Tuo Make Up Storen glittereyeliner on muuten aivan ihana, eikä pääse yhtään oikeuksiinsa tässä meikissä ja kuvissa. Sävy on Queen, joka hohtaa tietyssä valossa kultasen, vihreän ja punertavan sävyisenä. Glittereyeliner on niin loistavia, koska niillä voi tehdä juhlameikin kahessa sekunnissa!

Oli muuten jännää tehä postaus pitkästä aikaa koko porukalla! Vaikka tehään näitä tosi harvoin nykyään, niin mikään ei ollu kyllä muuttunu.. Syötiin joku puolet ajasta as usual ja käytiin Tean kanssa jokakertainen väittely siitä, onko vessassa hyvä vai huono valo kuvata :D Pitää katella keretäänkö vielä ennen joulua tekemään joku postaus, mutta jos ei niin nyt jo hyviä jouluja kaikille!


Pohja: MAC Studio Foundation + MUS Cover All Mix + Grimas puuteri
Varjostus: MUS Smog
Poskipuna: MUFE #99
Kulmat: Viva La Diva Brow Trio
Luomivärinpohjustus: UDPP
Luomivärit: Viva La Diva Gold White Pearl, MUFE #99, #04, MSCHIC sininen luomiväri
Glitterit: MUS glitter eyeliner sävy Queen, Stargazer punainen glitter, Grimas Polyglitter Emerald, sininen glitter saatu
Eyeliner: Lancôme Artliner Black
Kajaali: MAC Eye Kohl Smolder
Ripsari: Maybelline Colossal Volume Mascara waterproof
Huulipuna: Lancôme Rouge In Love sävy Rouge Saint Honore
Tähdet: MUFE Star glitters

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaatiiko ns. mallina olo täydellisen ihon? Itse haluisin toimia mallina, niin oikeissa töissä kuin harrastuksena muiden meikattavana mutta mulla on aika paha iho... pieniä näppyjä ja punertava iho ja tulee tosi helposti finnejä, sanotaanko että lievä akne... posket ihan fine mut nenä ja suun pielet on aika huonona ja pahimpana otsa - se todellakin on täynnä vähän väliä finnejä ja todella paljon pieniä näppyjä vierivieren :( apteekissa on käyty hakemassa vaikka mitä tököttejä ja kysytty lääkäreiltä mutta ei... rumentaako tää paljonkin ja tuottaako hankaluuksia ite meikkaajalle aika tälläinen rasvainen iho?

stemi kirjoitti...

No tuohon mulla ei ole periaatteessa pätevyyttä vastata, parempi ois kysyä vaikka kuvaajilta tai mallitoimistoilta. Mutta siis, meikillä saa yllättävän paljon piiloon plus hyvä valaistus ja photoshop. Oon ollut kerran kuvauksissa, jossa mallilla oli aika epätasainen ja näppyläinen iho, mutta yllätys yllätys kuvissa se näytti täydelliseltä! Tottakai varsinkin pahassa akneihossa meikkaajalla on enemmän työtä, mutta hei haasteet on kivoja:D Missään nimessä en usko että huonompi iho estää malleilun, siitä vaan portfoliokuvauksiin:)

Anonyymi kirjoitti...

omg löysin teidän blogin eilen, käytättekö tätä enää ollenkaa? oon aivan rakastunu töihinne, haluisin seurata teitä jossakin somessa! :( toivottavasti vastaatte

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko poistanu (/onko ne poistunu itestään/vahingossa?) kaikki 2014 vuoden postaukset? :o Koska mulla ainakaan ei näy yhtäkään 2014 vuodelta olevaa postausta :(