2013/10/28

Info + bodypainting sm -kuvia

Infopostaus, joka piti tehdä, hmm... Alkusyksystä?:D Kuten varmaan monet oottekin huomannu, postauksia tulee nykyään tosi harvoin ja tässä postauksessa aateltiin selventää syitä siihen. Ajatus oli, että kun hajaannutaan eri kouluihin nyt syksyllä niin blogi lopetetaan/poistetaan kokonaan. Tiedettiin, ettei tähän vaan yksinkertaisesti löydy aikaa, joten mitä sitä turhaan kuollutta blogia pystyssä pitämään? Kuinka ollakkaan, nyt syksyllä juteltiin ja huomattiin että meillä oli yhtäkkiä yli 500 lukijaa. EIHÄN ME VOIDA TÄTÄ POISTAA!! Kaikki se vajaan kolmen vuoden työ mikä tän eteen on tehty, upeat kuvat, muistot, ihanat kommentit, lukijat. Ihan sama vaikka niitä postauksia tulis kerran puolessa vuodessa, cotton candy clouds saa luvan pysyä. Älkääkä nyt ottako liian kirjaimellisesti tota puolta vuotta, postaustahti kyllä hidastuu, mutta edelleen tehdään parhaamme;)

© Markku Järvenpää
Mulla (Stellalla, meikkaaja-kirjoittajalla, on taas sen verran uusia lukijoita että hyvä selventää:D) on mennyt koko syksy aika kiireessä noiden bodypaint-kisojen, työkeikkojen, kosmetologikoulun+lukion ja tanssihommien takia, eikä oo ollut aikaa edes suunnitella meikkejä. Nyt kun kisat on ohi, pitäis kuitenkin löytyä vähän enemmän aikaa ja inspistä tälle blogille. Niin ja tosiaan, oon aloitellu myös omaa blogia (kun aika ei riitä ees tähän, kannattaa tietysti perustaa toinen.. logiikka??) ja sinne on tarkotus postailla kaikkea, missä Tea ja Emppu ei oo ollut mukana. Cotton candy clouds ei oo mun vaan meidän yhteinen, joten en halua tänne laittaa kuvia esim. keikoilta ja kuvauksista missä oon ollut meikkaamassa. Blogin nimi on Stellissima ja se löytyypi täältä:) Meikkiblogi tosta on tarkotus tulla, mutta mistäpä sitä tietää vaikka innostun muutakin sinne postailemaan!

© Agnetha Lesch

Emppu on Kastellin lukiossa ja sillä on menny siellä oikeen hyvin! Kuulemma jopa blogin lukijoitakin on tullu juttelemaan koulussa:D Lukio-opiskelu on vieny senkin syksystä suuren osan, onhan tää meininki ihan eri kun peruskoulussa. Oltiin Empun kanssa nyt kaks viikkoa sitten siellä bodypainting-kisoissa, ja ne sai Empun innostumaan enemmän mallinhommista! Monet onki kysyny, että aikooko Emppu hakea alalle tai johonkin mallitoimistoon. Vielä se ei osaa tarkkaan sanoa mitä haluaa, mutta motivaation ainaki mää huomaan:)

Tea on tosiaan siellä Haapavedellä ja opiskelee nuoriso-ohjaajaksi. Se asuu siellä siis ihan koulun asuntolassa ja käy vaan viikonloppuisin ja lomalla täällä Oulussa. Tea on tykänny uudesta koulustaan ja Haapavedestä tosi paljon, ja saanu paljon kavereita sieltä. Eipä se oikeestaan vaikuta paljoa Oulua ikävöivän:D Ollaan kyllä edelleen paljonkin yhteyksissä ja nähään kun pystytään, oli hassua totutella siihen ajatukseen että Tea ei asukaan enää tossa parinsadan metrin päässä vaan siellä kaukana.

© Saara Sarvas

Kuvituksena toimi siis bodypainting sm -kisakuvat, ja jos se joltakin vielä on menny ohi niin sain siis HOPEAA!! Hihhih, uskomatonta. Jos tarkempi selostus ja fiilistely kiinnostaa, se löytyy tuolta Stellissimasta - kyllä, halusin sen kirjoittaa sinne. Ihan vaan, koska Tea ei ollut kuvaamassa;)

Kiitos, kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos. Hankala tajuta että teitä on 560 ja lisää tulee, vaikka postaustahti on mikä on. Ootte maailman kärsivällisimmät ja uskollisimmat lukijat, toivottavasti meillä on vielä monta vuotta edessä <3

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älkää poistako!:D mäkin luen tein blogia anonyymina!:)

stemi kirjoitti...

Älä huoli ei poisteta ;)

Anonyymi kirjoitti...

http://lifestyle.fi.msn.com/muoti-ja-kauneus/satumaiset-silm%C3%A4meikit-inspiroidu-kuvista#image=16

ois siisti jos voisit koittaa joskus tehä jotain ton tapasta :)

stemi kirjoitti...

No ois kyllä jännä, katellaan!

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi! Ootsä muka tehny ton ite?!