2013/06/05

Päättärit

Sinne meni peruskoulu! Lauantaina siis juhlittiin ysin päättäreitä eli oltiin viimeistä päivää samassa koulussa. Kuvasaldo on aika sekalaista, mutta tuli sieltä jotain ihan julkaisukelpoisiakin. Perinteisesti nuo kaks siis tuli meille yötä edellisenä päivänä ja sitte meikkailin ne aamulla. Unta tais tulla myös perinteisesti about 4h:D Päättärit itessään meni tosi hyvin ja kaikki oltiin tyytyväisiä todistuksiin:) Oli kyllä haikeeta tajuta että nyt tää sitten oikeesti loppuu ja että ei ikinä enää nähdä ainakaan koko porukalla.

Ei oo muuten taas vahingossakaan tullu kysyttyä keltään että saako näitä kuvia laittaa mutta toivotaan parasta:D

Ehkä onkin ihan hyvä että tää on sumea ni kenenkään naamoja ei näy?"Otetaan meistä kolmesta semmonen kuva jonka voi laittaa blogiin" saatiin tää ja sit loppu muistikortista tila....


Ainiin, tää nyt poikkeaa vähän aiheesta mutta kerrompa silti. Me saatiin viikko sitten ysienpäivänä Vuoden Bloggaajat -diplomit!! Kiitos siis ysienpäivän järkkääjille :) Saatiin siis kaikki kolme tuommoset ruusut ja laput mutta mulla ei oo nyt kuvaa muuta ku omastani. Ja pukukoodina oli ammatit, Empusta tehtiin metsästäjä ja Teasta jääkiekkokoutsi:D Mää olin joku tylsä taiteilija ni en vaivautunu kuvaan..


Mitäs hienoa tähän loppuun nyt kirjottais.. Kiitos Norssi, 9A, opettajat, kaikki! On ollu hyvät kolme vuotta:) Nyt sit pari viikkoa vielä yhteishakutulosten oottelua ja lomaa<3 Hyviä lomia teille kaikille kans!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun ollaan kesälomafiiliksissä niin olis mahtavaa jos tekisitte sellasen postauksen kesämeikistä. Onnistuuko? ;) Ja onnittelut peruskoulun suorittamisesta & hyvää kesälomaa!

stemi kirjoitti...

Kiitos:) Onnistuu toki! Kesämeikin voi kyllä ymmärtää monella eri tavalla mutta jos saan vapaat kädet niin varmasti tehään:)

Anonyymi kirjoitti...

Hiphiphei ja onnea kaikille teille! Teidän blogi on ihanan pirtsakka ja ikuisesti kadehdin näitä meikkaustaitoja huhhuh:D
Saako udella, mistä Empun valmistujaismekko mahtaa olla? On nimittäin todella kaunis maximekko.

stemi kirjoitti...

Kiitos paljon:) Vilasta on!

Anonyymi kirjoitti...

Mihin hait opiskelemaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

Haitte siis :D

stemi kirjoitti...

Mä kosmetologilinjalle OSAOon, Emppu lyseon lukioon ja Tea nuoriso-ohjaajaksi Haapavedelle! Nuo siis ensisijaisesti, katotaan nyt mihin päästään:D