2013/06/16

Inkkari

Heissan! Ennen kuin mennään itse postaukseen niin kerrottakoon että yhteishaun tulokset on tullu! Ens syksynä mä alotan OSAOssa kauneudenhoitoalan perustutkinnon, Tea Haapaveden Opistossa nuoriso-ja vapaa-ajanohjaajan opinnot ja Emppu Kastellin lukion. Näitä on kyselty sen verran että ihan vaan infona kaikille:D Niin ja tottakai se, että Tea muuttaa 150 kilometrin päähän vaikuttaa tän blogin tulevaisuuteen. Vielä ei tiedetä miten ja kuinka paljon, mutta muutoksia tännekin on varmasti syksyllä luvassa.

Inkkarimeikkiä oon suunnitellu about 2 vuotta mutta inspis on aina tyssänny siihen, kun oon tajunnu että parissa sotamaalauksessa ja vähän tummennetussa ihossa ei oo mitään siistiä:D Nyt keväällä sit törmäsin fbssä kaverin kansikuvaan, jossa oli hullun siisti inkkaripäähine!! Palaset loksahti paikoilleen jne ja eihän siinä kauaa kestäny kun olin jo väsänny ite inkkaripäähineen. Sulat ja helminauhat ja -krossit tilasin joltain intiaaniharrastajalta ja loput materiaalit löytykin kotoa. Vaikka tein koko päähineen ihan vaan näitä kuvauksia varten, keksin myös käyttää sitä osana mun kuviksen päättötyötä...:D

Kuvauksiin panostettiin normaalia enemmän ja lähettiin ihan oikeesti autolla kauemmas kuvaamaan! Saatiin käydä Sonjan kanssa tallilla ottaan parit kuvat sen hevosen kanssa ja loput kuvat otettiin lähistöllä pellolla. Vaatteitakin mietittiin pidempään ja Emppu otti kaks jäätävää kassia omia ja äitinsä vaatteita mukaan ja pyöräili niitten kanssa, raukka:D Niin tosiaan, Empussahan saattaa olla oikeesti intiaaniverta kun sen äiti on perulainen! 

Meikistä ei oo paljoa kerrottavaa ja halusinkin että tällä kertaa meikki on sivuosassa ja panostetaan nyt itse kuviin! Tein taas suihkurusketuksen ja pisamia kun niin innostuin niistä siinä twiggymeikissä. Silmämeikistä en halunnut niin selkeästi meikin näköistä vaan luonnollisen mutta kuitenkin intensiivisen. Kulmat laitoin vähän oudolla tavalla, harjasin niihin mustaa rasvaväriä ripsiharjalla:D Että näyttäis, niinku Empulla ois luonnostaan mustat kulmat. Sotamaalaukset ois ehkä kannattanu tehä sormilla ja ne ois voinu suunnitella etukäteen.. No kokonaisuudessaan oon kuitenki tyytyväinen ja kuvista tuli kyllä hienoja:)Pohja: MUS Cover All Mix + Grimas Creme Make Up + Make Up For Ever Face&Body sävy 12 + Grimas puuteri
Varjostus: MUS Smog
Aurinkopuuteri: MUA (Lontoosta)
Pisamat: MUS Studio Foundatio sävy Espresso
Kulmat: Grimas musta rasvaväri
Luomivärit: MUS Smog, CS252, MUFE #17
Kajaalit: L'Oreal Color Riche Eyeliner Black, IsaDora Blonde Kajal
Ripsari: Maybelline Falsies Flared
Valkoinen maali: Paradise Face Paint White
Punainen maali: Mehron Liquid Make Up Red
Vihreä maali: Mehron Liquid Make Up Green

Sitte vähä behind the scenes!! Koska kuviahan ei muuten ois ollu tarpeeks...

Hevosen kanssa kuvaaminen ei ollu mitään helppoa, varsinki kun heppa ite pelkäs tota päähinettä:D Sonja yritti totuttaa sitä laittamalla ite sen päähän..


Ja asiaa ei helpottanut yhtään se, että Emppu pelkäs heppaa:Dd Tässä se tuli äitin syliin itkemään<3


Ja tässä mää olin assarina aka kannoin kaikkia kamoja.... wuhuuu


Inkkarihuuto!


11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea teille kaikille kouluihin pääsystä!
Ja ihana meikki upeilla kuvilla jälleen kerran! :))

stemi kirjoitti...

Kiitos ja kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä Empussa on intiaaniverta, kun toi meikki sopii sille niin hyvin. ;D

stemi kirjoitti...

Haha, totta:D

netta kirjoitti...

aivan kertakaikkisen mahtavalta näyttää!! :) so coool

stemi kirjoitti...

Kiitoos:)

Anonyymi kirjoitti...

Katoin jotai sun vanhoja postauksia ja huomasin et sul oli macin puuteri. Muistatko vielä mistä ostit sen? :)

stemi kirjoitti...

Joo, Helsingin Stockalta tais olla, eipä täältä Suomesta paljon muualta löydy:)

Anonyymi kirjoitti...

hienoja kuvia!!

Pauliina kirjoitti...

vautsii mitä kuvia! ja sika hieno toi inkkaripäähine XD ! jos toteutatte koskaan mitään toiveita niin olis kiva nähä teiltä joskus joku hippityylinen meikki tai joku oikeen semmonen kukkaistyttömäinen toteutus meikin, asun ja kuvien suhteen! Kukkia hiuksissa, rento pitsimekko ja kuvat jossain niityllä... :)
mutta ihanaa kesän jatkoa teille ja onnea opiskelupaikoista :) !

stemi kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos!!
Pauliina: Kiitos paljon:) Ja pistetään hippi muistiin!