2013/06/12

Gothic

Oon suunnitellu tätä goottimeikkiä viime kesästä asti, mutta Emppu on jotenkin aina onnistunu pakoilemaan sitä:D Aina kun oon sanonu että nyt tehään ni se on ehdotellu muita meikkejä tai yksinkertaisesti kieltäytyny. Mutta nyt sitte vihdoin saatiin tehtyä!

Tajusin muute että gootit on harventunu ihan hirveesti katukuvasta! Joskus vuosia sitten niitä näki päivittäin kaupungilla mutta nykyään ei juuri koskaan. Tää meikki on siis todellakin vaan mun näkemys goottimeikistä, enkä tiedä kehtaisko kukaan true gootti kulkea tämmöset naamassa:D

Silmämeikissä noudatin periaatetta "jos luulet että nyt on tarpeeksi mustaa, olet väärässä" ja ihosta tein aika vaaleen, mutten kuitenkaan ihan valkosta. Empun omat kulmakarvat photoshopattiin pois ja varmaan ekaa kertaa elämässäni oikeesti PIIRSIN kulmat. Oli aika tuskaa. Niin ja nuo tosi uskottavat lävistykset oli siis helmiä jotka maalasin mustiks kynsilakalla ja liimasin naamaan partaliimalla. Huuliin ajattelin ensin mustaa mutta ehkä tuo tummanvioletti oli kuitenki parempi. Niin ja tuo pitsitsydeemi kaulassa on muuten maalattu! Tajusin vasta jälkeenpäin että se on kaikissa kuvissa blurrattuna eikä näy kunnolla, ois pitäny ottaa siitä erikseen kuva. Maalasin siis pohjan mustalla ja siihen päälle pitsin läpi suihkuttelin airbrushilla valkosta maalia. Tuli ihan kivan näkönen ja Teallaki kesti hetki tajuta, että se on maalattu eikä kangasta:D

Niin ja ton silmämeikin mallin inspiraationa oli lievästi Rose Shock, jonka blogia oon nyt jonkun aikaa ahkerasti seuraillu! Lähinnä siis tuo rajaus ja alaluomipainotteisuus... Keksinköhän taas oman sanan?:D Mutta joo, jos Rosette/Tanja ei oo teille vielä tuttu niin menkää ihmeessä vilkaseen neidin blogia, aivan mielettömiä meikkejä!


Pohja: Grimas Creme Make Up + Grimas väritön puuteri
Kulmat: Grimas musta rasvaväri
Luomivärinpohjustus: UDPP
Luomivärit: MUFE #0, #4, #92
Eyeliner: MAC Fluidline Blacktrack
Kajaali: Lumene valkoinen kajaali
Ripsari: Maybelline Falsies Flared
Tekoripset: random vanhat Seppälästä
Huulet: GOSH 142 Purple Passion
"Lävistykset": maalattuja helmiä, liima Grimasin Mastix watersoluble
Pitsitsydeemi kaulassa: Coastal Scents Black Mica + Mehron Mixing Liquid, Kryolanin valkoinen AirStream


9 kommenttia:

Krista kirjoitti...

wautsi! ootsä kyllä taitava meikkaaja :) ihan mieletön toi pitsikaulus!

Mira kirjoitti...

ihan älyttömän hieno toi pitsitsydeemi. :OO entisenä goottina voin sanoa, että esim. mun meikit ei koskaan ollu noin hienoja! :D tosin kulmakarvat ois voinu olla kapeammat ja korkeammalla. ite piirsin ne johonkin puoliväliin otsaa joskus XD gooteilla kun niiden on tarkoitus oikein näyttää piirretyiltä, julmilta ja noh, feikeiltä. :D tykkään myös feikkilävistyksistä!

stemi kirjoitti...

Krista: Kiitos paljon:)
Mira: Jes true gootin hyväksyntä, kiitos!! Ja joo oot kyllä oikeessa noitten kulmien suhteen. Nooh tää nyt oli tämmönen mun käsitys gootista:D

Lady Narcissa kirjoitti...

Pakko kyllä myöntää, että kun luin sanan Gothic, kylmät väreet menivät pitkin selkää. En ole meinaan ikinä nähnyt yhdenkään 'taviksen' meikkaavan oikeasti goottityyliin sopivasti näyttämättä pandalta.
Odotin siis sitä pandaefektiä, naurettavan valkoista ihoa ja mustaa huulipunaa enkä tosiaan lainkaan muita värejä kuin mustaa.

Mutta voi kuinka huojentunut olin kun näin tän meikin. Tämä on aivan upea ja voisin milloin tahansa ylpeänä kulkea kaupungilla tälläisessä meikissä :)
Kulmat ei voisi olla täydellisemmät ! Niiden kuuluukin olla siinä kohtaa mikä sopii ko. ihmiselle eikä tyyliin.. noh. Jätän sanomatta - ehkä noita piirrettyjä failure-kulmia löydätte muutenkin :D
Kulmat eivät ole liian paksut eivätkä liian ohuet, ne ovat kauniin symmetriset (=mission impossible) ja mukavan terävät sekä sopivat meikkiin.
Ja tuo pitsikaulus ! Voi herrantähen, se on upea.

Olen itse pukeutunut goottityyliin vuodestaaaa... kivi ja kirves, olen nähnyt paljon näitä failure-tapauksia ja ollut alkuaikoina itsekin kyllä semmoinen :D Nykyisin olen yrittänyt pukeutua ja näyttää 'tavikselta' mutta mutta kuulemma silti edelleen näytän gootilta.. :D

stemi kirjoitti...

Jes tämmöset kommentit on parhaita:D Kiitos hirmuisesti!

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh... Enpä oo ikinä nähny noin tyylikästä goottia!

stemi kirjoitti...

Haha kiitos!:)

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon hiljainen blogin seuraaja, mut tää kolahti koska oma tyyli on ollut musta vuodesta nakki ja kivi. Tosin, en ole näitä pandameikki-ihmisiä. Mutta ajatuksena oli heittää teille itseasiassa aikasemmin haasteeksi deathrock-meikki/tyyli. Mutta koska goottijuttu on nyt käytetty niin ehdotan teille seuraavia:

- 80's new wave/avant garde-meikki/tyyli (esimerkkinä esim bändi Visage)

- club kids-meikki

- Nina Hagen-kopio (vähän niinkuin twiggy-postauksessa oli)

stemi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintosista ehdotuksista! Otetaan harkintaan:)