2013/05/01

Vappu

Vappumeikkiä vähän myöhässä! Jostain syystä vappuisin haluun tehdä aina sateenkaaria, niinku 2 vuotta sitten.. Se oli kyllä aika järkyttävä meikki:D Ja löytyy täältäki mut en kehtaa linkata sitä tähän, saatte ite ettiä jos kiinnostaa:D

Alkuperäinen ajatus oli tehdä tästä vielä hullumpi ja heittää mm. kultasta glitteriä jonnekkin mut olin nössö ja pidinki tän aika kesynä. Tai siis, mulle kesynä:D Selitin Empulle ennen ku alettiin tekeen että mitä oon suunnitellu, ja se nauro että no et sitte yhtää normaalimpaa keksiny. Nooh en oikeestaa, normaali on tylsää;)

Pitääpä taas todeta että värit on ihania! Ja noiden häivytyskin oli suht helppoa, ainoo vaikee kohta oli tuo sinisen ja violetin raja. Mietin tosi pitkään että laitanko tota mustaa varjostusta ollenkaan, mutta se tuntu kuitenki kokoavan kaiken yhteen ja vielä jotenkin korostavan noita värejä. Alaluomelle tein tommosen hassun rajauksen ja yläluomenkin rajauksen vähän normaalia isommaks. Ripsistä halusin mahdollisimman tähtimäiset niin laitoin nuo uudet Madame Madelinelta tilatut Ardellin ripset. Tilasin pitkästä aikaa sieltä ripsiä ja kyllä kannatti! Hirveen halpoja ja hyviä ripsiä, plus näihin Oulun valikoimiin on jo vähän kyllästyny.


Pohja: MAC Studio Fluid Foundation NC15 + Maybelline BB-voide Light + MUS Cover All Mix + Grimas puuteri
Varjostus: MUS Smog
Poskipuna: MSCHIC Orchid
Kulmat: Viva La Diva Brow Trio
Luomivärinpohjustus: UDPP
Luomivärit: CS252, MUFE #00, #92
Eyeliner: MAC Fluidline Blacktrack
Kajaali: Lumene valkoinen kajaali
Ripsari: Maybelline Falsies Flared Mascara
Yläripset: Ardell Natural Lashes #134, madamemadeline.com
Alaripset: tupsuja, leikattu muistaakseni Seppälän ripsistä
Huulipuna: Viva La Diva Nude Beige


ps. Pitkästä aikaa loppukevennys!! Toivottavasti teillä oli hauska vappu:)5 kommenttia:

E-S kirjoitti...

Aivan mainiot vappumeikit, oot taitava!

stemi kirjoitti...

Kiitos:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, että pitääkö Emppu noi meikit aina loppupäivän naamassa? Vai pesettekö heti kuvausten jälkeen pois?

stemi kirjoitti...

No yleensä se pesee heti kuvausten jälkeen:) Riippuu meikistäkin, jos on joku isompi meikki millä ei kehtaa mennä ulos ni kyllä se sillon ainaki pesee:D

Ziya Shari kirjoitti...

Gorgeous!!! Wanna follow each other? xx