2013/04/03

Collab w/ Maano: Unicorn

Nöyrimmät anteeksipyynnöt tästä järkyttävästä neljän viikon tauosta. Vaikka varottelinki teitä jo etukäteen että nyt saattaa tulla taukoa ni en ois kuvitellu että näin pitkää kuitenkaa. Tosiaan on ollu siis hirmu kiireistä eikä oo oikeesti löytyny mistään edes sitä muutamaa tuntia postauksen väsäämiselle:/ Paitsi nyt!

Own Special Place -blogin Maano ehdotti tämmöstä collaborationia eli siis projektia, jossa kaksi meikki-ihmistä tekee yhteistyönä omat meikit samalla teemalla. Ei siis ole tarkoitus tehdä samanlaisia meikkejä! Mä ja Maano päätettiin yhteiseksi aiheeksi lumottu metsä, ja mitäs muuta mulla oiskaan tullu mieleen kuin yksisarvinen:D Maano teki pöllöteemaisen meikin joten meidän lopputuloksista tuli aivan erityyppiset mutta ei se mitään! Lumotussa metsässä on paljon erinäkösiä örkkejä ja muutenki, tästä tuli mun näkönen ja Maanon meikistä Maanon näkönen:)


Ton sarven muovailin taikataikinasta ja siellä sisällä tukitikkuna oli vanha luomivärisuti:D Liimasin sen kuumaliimalla n. 2 min ennen kuvauksia tohon pantaan (jonka TEA oli maalannu mustasta hopeeksi!!) ja sit laitettiin vielä panta kahella piipunrassinpätkällä hiuksien alle kiinni. Eka aattelin että toi panta pitää saada kokonaan piiloon mut se sit osoittautu hankalaks, koska tuo sarvi oli niin painava eikä pysyny hyvin. Meikistä halusin superblingin ja näköjään aika violetin...? Alunperin aattelin sinistä ja pinkkiä kaveriks mutta tommonen tosta nyt tuli. Toi luomen keskiosalla ja huulien päällä oleva glitter on oikeesti aivan ihanaa, MUFEn hologrammiglitteriä, eli siis semmosta joka hohtaa kaikissa väreissä! Kuvat ei nyt oikeen anna sille oikeutta ja näyttää lähinnä hopeelta.

Hiuksista piti vissiin tulla kokonaan valkoset/hopeet mut ne nyt jäi vähän tommosiks:D Suihkutin siis airbrushilla eka hopeeta vartalomaalia ja sit metallimaalia plus heitin jotain glitteriä päälle. Toisaalta tykkään näistä ehkä jopa enemmän kuin kokonaan valkosista hiuksista, vaikka näyttääkin ehkä vähän harmahtaneilta...:D

Nyt tulee ihan muutama tuote:

Pohja: MAC Studio Fluid Foundation NC15 ja NW10 + MUS Cover All Mix + Sephora puuteri
Varjostus: MUFE #92
Poskipuna: MSCHIC Orchid
Korostus: CS Satin Pearl Mica
Kulmat: Viva La Diva Brow Trio
Luomivärinpohjustus: UDPP
Luomivärit: CS Satin Pearl Mica, MUFE #92, Kryolan jauhemainen luomiväri Elisa
Glitter: MUFE #13, pinkihtävät hileet otsassa ja alaluomilla Tatista aka Pariisin Tokmannilta
Glitterin kiinnitys: MUS High Tech Lighter Sundust
Eyeliner: MAC Fluidline Blacktrack
Kajaali: Lumene valkoinen kajaali
Ripsari: Maybelline Falsies Flared Mascara
Tekoripset: Make Up Store Fantasy
Huulipuna: Viva La Diva Very Violet
Glitter huulissa: MUFE #13
Strassit ja paljetit: Sinooperi, Hobby Point, Claire's
Sarvi: vanha suti, taikataikina, Kryolan hopea airbrush-maali, Sinooperin strassit
Hiukset: Kryolan hopea AirStream, Mehron Silver Metallic Powder + Mixing Liquid

Sit Maanon pöllömeikki! Maanolla on blogin lisäksi youtubessa meikkikanava, ja sieltä löytyy tutorial myöskin tähän meikkiin:)


Semmosta! Kertokaa toki että mitä mieltä olitte tämmösestä collabista! Ite tykkäsin ainakin tosi paljon tehä tätä, ja tuli jotenki panostettua enemmän kun ei ollu ihan normipostaus:D

Nyt onneks on enemmän aikaa postauksille kun Ruutanan kuvaukset loppu ja koulussaki rauhottuu. Aattelin etten vielä kirjota niistä kuvauksista, vaan vasta sitten kun itse esitykset on menossa. Jos ootte ihan pihalla ni lukekaa edellisen postauksen loppu, siellä selitän enemmän:D Niin tosiaan kaikki oululaiset, jos vaan kiinnostaa niin tulkaa kattomaan toukokuun lopussa lasten ja nuorten teatterifestivaaleille tanssiteatteriteos nimeltä Ruutana! Lipuista löytyy tietoa täältä.

ps. Oli pakko...

9 kommenttia:

Dreamer kirjoitti...

Älyttömän ihania meikkejä! Molemmat ihan erilaisia, mutta silti tosi näyttäviä :)

Rakastuin noihin glittersilmiin ja huuliin, mahtavan näköiset!

anniemilia kirjoitti...

aivan uskomattoman hieno!!1

stemi kirjoitti...

Dreamer & anniemilia: Kiitos paljon:)

Inka kirjoitti...

Kummankin meikit tosi upeita!!

stemi kirjoitti...

Kiitoos:)

Noora kirjoitti...

Ihan älyttömän hieno!! wow!!:)

stemi kirjoitti...

Kiitoksia:)

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan upea!! :)
Ja noi hiukset todella mageet! Lähtikö airbrushmaali ihan normipesussa vai miten saitte sen pois? Kiinnostaisi joskus kokeilla ;)

stemi kirjoitti...

Kiitos:) Joo lähtee ihan shampoolla, mut saattaa olla että joutuu pesemään useemman kerran. Riippuu kuin paljon maalia ja muotoilutuotteita hiuksissa on!