2013/03/09

Icy Cleopatra

Jäinen Kleopatra:D Joo, tän piti olla alunperin se jääkuningatar, mutta lopputulos ei ollut mikään kovin perinteinen jääkuningatar, niin oli sama vaihtaa nimi. Ja Kleopatrahan oli kuningatar kans??

Halusin tehdä siis vähän julmemman ja erikoisemman jääkuningattaren, enkä semmosta perinteistä valko-sini-hopeeta meikkiä. Lopputulos oli vielä erikoisempi mitä ajattelin:D Ja viime hetkellä keksittiin laittaa toi peruukki, jonka sain lainaan kaupunginteatterilta yhtä projektia varten, ja tietysti hyväksikäytin sitä heti! Pakko oli, kerranki ku sai peruukin. Älkää kertoko niille teatterin maskeeraajille..

Ja nää kuvat on aika kamalat koska Tea on ollu koko loman jossaki Lapissa (Sodankylä ja Ivalo ja joku, en oikeestaan tiiä:D) eli mää kuvailin ja meillä meni ton meikin kans niin kauan että aurinko ehti laskee.. Luonnossa noi glitterit oli vielä paljon blingimmät ja koko meikki jotenki dramaattisempi. 


Millon opin tekeen sisänurkat siististi:D

Pohja: MAC Studio Fluid Foundation + MUS Cover All Mix + Grimas puuteri
Varjostus: Mehron Metallic Powder Silver
Korostus: CS Satin Pearl Mica
Kulmat: Grimas musta rasvaväri
Luomivärinpohjustus: UDPP
Luomivärit: CS Satin Pearl Mica, MUFE #4
Eyeliner: MAC Fluidline Blacktrack
Glitter (silmissä ja huulissa): random kynsiglitter
Tekoripset: Ardell, madamemadaline.com

Semmosta! Mä en nyt osaa sanoa parista seuraavasta viikosta, saattaa olla että tulee 1-2 postausta tai sitten pidempi tauko. Oon ens viikon Pariisissa ja siitä seuraavat 1,5 vk oon tekemässä juurikin sitä projektia mihin tuo peruukki tulee;) Projektin nimi on siis Ruutana ja se on tanssinäytelmä, johon tulee myös videokuvaa. Kuvaukset on siis tuolloin ja mä vastaan videon maskeista! Niiiin siistiä. Teen varmaankin joskus myöhemmin keväällä postauksen ko. aiheesta ja otan kuvia ja kerron minkälaisia maskeja olin tekemässä:) Mut niin, pointti oli että hirveenä kiireitä on, ton lisäks kun pitäis tehä mm. koulujuttuja.. Oon koko maaliskuussa kai kolme päivää koulussa:D Yritetään kuitenki parhaamme ja koitetaan saada postauksia tehtyä:)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Törkeen hieno tää!

stemi kirjoitti...

Kiitos:)

Kiidu kirjoitti...

Upee! Ja kiva kun poikkee noista perus jääkunigatar tsydeemeistä. Ja onnee tosta Ruutana jutusta! :) Innolla odotelle jo postausta siitä. :))

stemi kirjoitti...

Kiitos kiitos:)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä huomaa heti jos Tea ei ole kuvaamassa :D Nimittäin tästä nyt huomaa sen kuinka ammattimainen kuvaaja Tea on. Nämä kuvat on ihan hyviä myös mutta Tealla on silmää kuvata ne niin ettei ne ole vain kuvia, niistä välittyy tunnelma :) Mutta todella hieno meikki ja kaunis malli, olette kaikki huippuja omissa aloissanne :)

stemi kirjoitti...

Samaa mieltä:) Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

http://withronya.blogspot.fi/2013/03/haussa-meikkaajamaskeeraaja.html