2013/01/26

Rajailua

Saatiin taas kommenttia että meiltä haluttaisiin postausta erilaisista rajauksista, ja toivottavasti nyt kyse oli nimenomaan eyelinereistä ja tarkoista, nestemäisistä rajauksista:D Mä en tullut ollenkaan ajatelleeksi että onhan niitä muitakin rajaustekniikoita, niin kuin rajauskynät ja luomivärit. Käytän itse nimittäin yläluomen rajauksena lähes aina geelimäistä eyelineriä. Kuvituksena on aika kiireessä otetut silmäkuvat, koska ei nyt varmaan ois ollu mitään järkeä ottaa kokonaamakuvia.

Eyelinereitä on ainakin nestemäisiä, tussimaisia ja geelejä. Kaikilla tulee periaatteessa about samanlaista jälkee, mutta toki just noilla geeleillä saa vahvemmat ja pigmenttisemmät rajaukset. Tusseja taas on helppo käyttää, ja niillä saa tarkkaa jälkeä, mutta väriä ei lähde yhtä paljon. Nestemäiset on geelien tapaan pigmenttisiä, mutta ne leviää (ainakin mulla) helposti. Tietysti tää on nyt vähän yleistämistä, ja eyelinerin toimivuus riippuu ihan tuotteesta ja laadusta:) 

En tulis toimeen ilman mun MACin Fluidlinea sävyssä Blacktrack, eli perus mustaa geelimäistä eyelineria. Jos katotte vaikka vanhojen postausten tuotelistauksia niin eipä siellä paljoa muita eyelinereita näy:D Käytän tän kanssa yleensä MACin 209-sutia, mutta myös joskus jotain Coastal Scentsin tai Fräuleinin eyeliner-suteja. Värikkäitä eyelinereita mulla on vähän kaiken merkkisiä ja ties mitä randomeita.. Lempparit on ehkä Fräulein 38:n geelilinerit ja GOSHin Extreme Art eyelinerit. 

Tän postauksen kuvien mustat rajaukset on tehty tietysti tolla MACin Blacktrackilla ja värikkäät Fräulein 38:n kahdeksan eyelinerin setillä. Fräulein ei taida olla hirveen tunnettu merkki, mutta niiden nettikaupasta löytyy kaikkee tosi halpaa, just noita eyelinereita ja suteja. Suosittelen tsekkaamaan:)

Jos mä nyt olisin löpissyt tarpeeks, ja mentäis vaikka niihin kuviin:D Ensimmäisenä se tavallisin ja tylsin, mutta ehkä myös vaikein rajaus. 


Sutia pitää pitää aivan ripsien tyvessä, voi jopa kevyesti painaa sudilla ripsiä. Ei kannata yrittää heti ensimmäisellä vedolla koko rajausta, vaan tehdä pieniä, muutaman millin vetoja aloittaen sisänurkasta ja jatkaen ulkonurkkaan asti. Näin saa aika huomaamattoman ja luonnollisen rajauksen, joka kuitenkin korostaa silmiä kivasti. 


Sitten sama, mutta aavistuksen paksumpana ja pienen hännän kanssa! Tää on se, mitä mä teen eniten ja itellenikin usein arkisin. Tuota "häntää" voi tietysti vaihdella mielensä mukaan, haluaako sen selkeästi yläviistoon vai suoraan jatkamaan silmän linjaa. 


Ja tää on oikeestaan taas sama, mutta monta kertaa isompana. Tällä ja edellisellä on tietysti paljon välimuotoja! Kaikille lähes koko liikkuvan luomen peittävä megarajaus ei todellakaan sovi, esim mulla se näyttää oudolta, ja tulee vähän emoefekti:D Empun silmissä se ei näytä ollenkaan pahalta, lähinnä vaan vähän tavallista tummemmalta juhlameikiltä. Jännä, tää oli nimittäin eka kerta kun teen empulle noin ison rajauksen! Niin ja toi alaluomen juttu jää nyt vähän varjoon, mutta tein sinne ulkonurkkaan myös pienen viirun.


Tää menee nyt jo taas vähän fantasiameikin puolelle.. Jos noita ulokkeita ois kaks, niin tää vois olla vielä suht järkevä:D Mutta niin, pointtina tässä rajauksessa oli varmaan juurikin se, että noita häntiä voi olla kaksi! Tai se, että eyelinerilla voi tehdä luomelle muutakin kun sen rajauksen. Palloja, kiekuroita, mitä vaan keksii:) Eri asia on sitten tietysti se, missä semmosia meikkejä käyttää:D


Ja sit mentiinki jo ihan kunnolla random-rajausten puolelle. Äiti sano että tää näyttää mariannekarkilta:D Mutta niin, erivärisillä eyelinereilla saa kaikennäköistä jännää aikaseks!


Ja viimesenä joku sekasotku:D Näytti vähän selkeemmältä luonnossa. Vetelin siis mustan rajauksen päälle valkosella, sinisellä, turkoosilla, violetilla ja hopeella päälle viivoja miten sattuu. Ihan hauska tästä oikeestaan tuli!

Näitä olis tosiaan voinut tehdä miljoona lisää, mutta toivottavasti nää riitti ja joku sai ehkä inspistä leikkiä eyelinereiden kanssa:) Tein tosi kauan aikaa (lue: puoltoista vuotta) sitten postauksen tuplarajauksista, ja vaikka kuvat onkin otettu mun antiikkikameralla ja teksti on kököintä ikinä, niin menkää silti katsomaan se täältä! Tuplarajaukset on täydelliset, jos haluaa silmämeikkiinsä väriä mutta ei jaksa alkaa säätämään luomivärien kanssa. Ja saa niistä juhlavankin meikin, jos käyttää vaikka glitter-eyelineriä!

Semmosta! Ens viikko tulee olemaan koulun kannalta vielä hirveempi kuin tää, melkeen joka päivä joku koe. Yritetään kuitenkin tehdä se vanhojentanssimeikki joku päivä!

6 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Tuosta Fräulein nettikaupasta.. Paljon siellä on postikulut suomeen? Ja minkä maalanen tuo kauppa on ? :)

stemi kirjoitti...

Postikulut on ihan sairaan pienet, ja ne lukee jokaisen tuotteen kuvauksessa:) Noilla kahdeksalla eyelinerillä tais olla 1€ postikulut:D Ja se on kai saksalainen, mut en oo ihan varma..

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä teillä jollakin instagramia? jos on niin millä nimillä?:)

stemi kirjoitti...

Ompa hyvinki:) stellanen, tetylol ja emliiia!

Anonyymi kirjoitti...

Okeesti, Empun iho saa _JOKA_KERTA_ kateuden vihreän peikon nostamaan päätään.. :D

stemi kirjoitti...

Haha samoin:D kiitän hänen puolestaan!