2012/12/16

PallojaJa mikäköhän idea tässä taas oli?:D Palloja silmiin, joo. Emppu sano että tää näyttää kilpparilta...

Halusin kaikessa yksinkertaisuudessaan tehdä erivärisiä palloja mun rakkaista Mica-pulvereista (ja vähän muistakin pulvereista) yläluomelle perus mustan smokey-eyen päälle. Normaalit luomivärit ei ois tässä toiminu, koska mustan päälle on pakko laittaa jotain superpigmenttistä mömmöä, että se näkyy. Toinen vaihtoehto ois ollu tehdä ne eyelinereilla, mut niitä mulla on vähemmän. Sekoitin siis mixing liquidia ja micaa ja pienellä sudilla noita väsäsin samalla ku emppu nukku:)

Ja niille, jotka on jotenkin ihmeellisesti välttyny mun Mica-hehkutuksilta, niin menkää HETI tänne ja kuolatkaa noita lähes ilmaisia (superhalpoja) ja mahtavia pulvereita, joilla voi tehdä käytännössä mitä tahansa.

Joo, osa noista palloista on aika suttusia ja epämääräsiä, mutta mun mielestä lopputulos oli kuitenkin hirveen hauska! Eikä liian outo. Tai siis, voisin kuvitella meneväni vaikka jonnekin juhliin tämmöset silmissä... Ehkä.

Pohja: Maybelline BB-voide sävy Light + MUS Cover All Mix + Grimas puuteri
Varjostus: MUS Smog
Kulmat: Viva La Diva Brow Trio + Lumene kulmavaha
Luomivärit: MUFE #4, Coastal Scents 252 Ultimate Palette
Micat/pulverit (pallot): Coastal Scents Mica Powder, sävyt Very Coral, Paradise Shimmer Tan, Satin Pearl, Paradise Sea Green, Duocrome Blue-Green, Amethyst, Vampin' Blue, NYX Ultra Pearl Mania jauhemainen luomiväri sävy Yellow Gold Pearl, Kryolan jauhemainen luomiväri sävy Elisa
Eyeliner: MAC Fluidline Blacktrack
Kajaali: MAC Smolder
Ripsiväri: Maybelline Colossal Volume Mascara waterproof
Tekoripset: Miss Eylure, Seppälä

Noniiin, enää viikko koulua ja sit päästään kunnolla loman viettoon:) Tarkotus ois tehdä ehkä joku joulumeikki ainaki vielä, ja sit joku toinen jos ehtii. Ja meidän blogi täyttää alkuvuodesta 2 vuotta!! Hui, onks siitä jo niin pitkä aika... No sitä juhlistetaan kuitenkin ja luvassa on yks jos toinenkin tyhmä ja turha postaus. Toki myös te voitte ehdotella synttäripostauksia!

7 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Oi, onpa hienoja palloja! Nuo ovat ihan selvästi joulupalloja, kiiltäviä kuusenkoristeita. Täytyy kokeilla tätä joskus, vaikka tummanvihreällä pohjalla, niin jouluisuus maksimoituu. ;) Ihan mahtava meikki!

stemi kirjoitti...

Haha joo no pakko myöntää että itellekki tuli joku jouluinen mieleen:D kokeile ihmeessä!

Anonyymi kirjoitti...

en tajuu miten joku voi nukkuu ku toinen meikkaa, älyttömän hyvät unen lahjat täytyy olla :D

Kiva idea nuo pallot!

stemi kirjoitti...

Nojoo tolla kyllä on aika hyvät unenlahjat:D kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

voiko noita micapulvereita käyttää tavallaan eyelinerinä?

ritu kirjoitti...

Yritin tehdä jotain Avatar-meikkiä ja sutia Coastal Scentsin paletista isompia "hohtavia" palloja luomille tummansinistä pohjaa vasten, mut tajusin kesken homman että eihän ne mihinkään erotu. Pitääkin kokeilla sun tyyliä soveltaen uudestaan, nimittäin tollaset pienet pallot luomissa ois vielä paljon siistimmät (kunhan saan ne erottuun :D)!

stemi kirjoitti...

Anonyymi: Voi! Niihin pitää siis vaan sekottaa jotain nestettä. Vesi käy periaatteessa, mutta ei ehkä pysy hyvin. Mixing liquid käy täydellisesti:)
ritu: Joo, oon joskus tehny saman virheen:D jos pohja on tumma niin sen päälle laitettavien pallojen (tai mitä ikinä haluaakaan) pitää olla superpigmenttisiä, ja
mielellään vielä just geeliä tai nestettä:)