2012/11/06

Tutorial: Glitteröverit


Tutoa taas vaihteeks! Lupasin joskus, että seuraava tutorial tulee olemaan joku vähän mielenkiintoisempi eikä ihan perusjuttuja, niin no... pidin lupaukseni:D Ja kuvat otin minä koska Tea oli kipeä!


Tarvittavat meikit:

- luomivärinpohjustusaine
- 3 luomiväriä
- 3 glitteriä, samanvärisiä kuin luomivärit
- voidemainen glitterinkiinnitysaine
- glitter-eyeliner
- suti luomivärin levitykseen ja häivytyssuti
- glitterin painelemiseen litteä ja synteettinen suti
- musta eyeliner
- musta kajaali (unohtu kuvasta!)
- ripsari (+tekoripset)

Pohja kannattaa ehdottomasti tehdä glitteriä sisältävän silmämeikin jälkeen. Muuten koko naama kimaltelee:)

Aloitetaan levittämällä luomivärinpohjustusaine, ja sen päälle sisänurkkaan keltaista/sitä väriä minkä nyt on valinnutkaan. Sisänurkan luomivärit kannattaa kuitenkin lähes aina pitää suht vaalean sävyisinä:) Luomiväri Coastal Scentsin 252-paletista.

Yläluomen ja alaluomen keskiosaan oranssia. Oranssi myöskin paletista. Ompas lyhyttä ja ytimekästä tää mun selostus, what...

Violetti viistosti ulkonurkkaan ja alaluomelle. Jos haluaa vaihtaa tänkin värin ni suosittelen jotain suht. tummaa sävyä. Tässä Make Up For Everin #92.

Häivytystä. Kannattaa häivyttää värit ulospäin mahdollisimman hyvin jo nyt, koska glittereiden jälkeen se on aika mahdotonta..

Sitten tosi tärkee vaihe, eli glitterin kiinnitys! Jokaiseen kohtaan, johon aiot glitteriä laittaa, täytyy laittaa myös jotain tahmaista ja voidemaista kiinnitysainetta. Mä itse käytän aina tätä Make Up Storen High Tech Lighteriä sävyssä Sundust, eli siis voidemaista korostusväriä. Oon kuullut, että jotkut käyttää mm. huulikiiltoa tähän hommaan, mutta sen toimivuudesta en uskalla luvata mitään:D Erilaisia glitterliimoja ja muita löytyy myös. 
Vaikka tässä mun korostusvoiteessa onkin kultainen hohde ja se vääristää alla olevien luomivärien sävyjä, niin, ei haittaa. Lopputuloksessa se hohde ei kuitenkaan näy. Voi siis käyttää vähän 'väärän' sävyistä kiinnitysainetta, kunhan ei mitään superpigmenttistä mustaa kuitenkaan...


Keltaset glitterit sisänurkkaan! Glitteriä ei kannata sutia miten sattuu, vaan enemmänkin painella luomelle litteällä ja synteettisellä siveltimellä. Mä teen tän usein myös sormilla, jos oon laiska:D Coastal Scentsin keltainen glitter.


Ja oranssi glitter oranssin luomivärin päälle, loogista?:D Ostin tän glitterin itse asiassa kirpparilta. Myyjä kertoi sen olevan kynsiglitter mutta yleensä uskallan kyllä käyttää niitäkin meikeissä, aika samaa tavaraa kun ovat. Eri asia jos glitter tuntuu tosi karkeajakoiselta (onhan tuo sana?) eli 'hileet' on isokokoisia, silloin käyttö saattaa ärsyttää silmiä.


Violetti violetin päälle, tääkin kirpparilta!

Ja kaikki nää samat alaluomelle! En tiedä mitä tää nyt helpotti että tein yläluomen eka mutta antaa olla:D

Koska tää meikki ei vielä todellakaan oo mm. tarpeeks värioksennus, niin miksei laiteta sinistä glitter-eyelineriä! Make Up Storen ihana Dancing Queen<3 

Sisäluomi ja vähän ripsirajaa mustaksi. Tässä saa nyt ite päättää, kokeeko mustaa eyelineriä välttämättömäksi vai skippaako suosiolla. Jos ripsien tyvi näyttää tyhmän haalealta, niin silloin suosittelen, muuten voi olla tosiaan vähän turha vaihe. Alaluomen sisäosan laittaisin kuitenkin joka tapauksessa mustaksi, se tuo ryhtiä meikkiin!

Ripsari! Tätä saa sutia paljon, jos ei aio laittaa tekoripsiä. 
Meidän tekoripsien laittaminen oli nyt niin tuskaa eikä tarttunu millään, niin eipä näköjään otettu lähikuvaa:D Jostain random putiikista Brysselistä, huono malli ja aika muovisen näköset:(

Pohja ja huulimeikki ja valmista!ps. Eikö tuohon kysymyspostaukseen tosiaan tuu enempää kommentteja? Me kun kuviteltiin että n. 200 uudella lukijalla vois olla jotain kysyttävää:D mutta jos ei niin poistetaan se lähipäivinä, siihen yhteen jo vastasinkin:)

13 kommenttia:

Jasmin kirjoitti...

Aaaaaaah tuo näyttää niin ihanan överin kauniilta! Rakastan kun kerrankin joku (muukin) uskaltaa käyttää värejä :D

stemi kirjoitti...

Hahah, joo kyllä niitä pitää välillä uskaltaa käyttää;)

Elina kirjoitti...

Tehkää empusta skinssin effy! :)

Anonyymi kirjoitti...

tehkää poison ivy -meikki :) siis tää batmanistakin tuttu hahmo

stemi kirjoitti...

Elina: joo googlasin sen kuvia ja vois ehkä:) tosin en löytäny mitään hirveen selkeitä juttuja sen meikeistä..

anonyymi: Ehkä! Tuntuu vaan että siitä on tehty meikkejä ja maalauksia jo niin paljon, etten voisi keksiä enää mitään kovin uniikkia ja hienoa..:D

Anonyymi kirjoitti...

http://www.google.fi/imgres?start=141&um=1&hl=fi&biw=1163&bih=528&tbm=isch&tbnid=bEn-CF8V7lwiCM:&imgrefurl=http://www.womenzmag.com/beauty-salon/makeup-tips/story-1-how-to-apply-eye-liner/&docid=pE7XsMvUDKq1gM&imgurl=http://www.womenzmag.com/wp-content/uploads/2011/05/eyeliner.jpg&w=350&h=350&ei=asmaUIrNL9CN4gTcmoH4DQ&zoom=1&iact=hc&vpx=915&vpy=4&dur=2002&hovh=226&hovw=226&tx=165&ty=81&sig=108867458822353041004&page=8&tbnh=145&tbnw=165&ndsp=24&ved=1t:429,r:58,s:100,i:178 siinä tytöille vähän haastetta ;)

stemi kirjoitti...

Kelta-violetti, ihana<3 joo tehään joskus:)

Silja kirjoitti...

Mulla olis teille postaustoive, ja olisi ihanaa jos toteuttaisitte sen! Mä meen 5. tammikuuta aveciksi RUK:in kurssijuhlaan, joka on Suomessa periaattessa 'seuraava' linnanjuhlista. Mulla on musta mekko, jossa on kultaista ketjua. Sielä täytyy hiukset olla kiinni kunnolla. Toive on siis tämä: Meikkipostaus, jossa on juhlava meikki tanssiaisiin, mikeluusti punaisilla huulilla ja kultaisilla silmämeikeillä. En ole mikään hirmuisen hyvä meikkaaja joten tarkat ohjeetkin olisi kivat ;) Mun kasvojen mallin yms. voitte katsoa mun blogista, jos haluatte: justkissit.blogspot.fi

Kiitos jo etukäteen! <3

stemi kirjoitti...

Moikka! Tosta punaiset huulet & kultainen silmämeikki -yhdistelmästä tuli mieleen yks vanha postaus (http://stemiii.blogspot.fi/2011/12/pikkujoulumeikit-part-1.html?m=0). Tossa nyt toi silmämeikki on ehkä vähän olematon mutta kerro toki mielipiteesi, käviskö ton tyyppinen vai minkälaista oikeen tarkotat:) Jos ei natsaa niin voidaan varmaankin tehdä vielä erilainen, paitsi että on kyllä miljoona muutakin postausideaa ja toivetta..

Silja kirjoitti...

Jep, JUST tollasta aattelin!! :) kiitos <3

Anonyymi kirjoitti...

Ootte ihan mahtavia nuoria tyttöjä, tulee tosi hyvä mieli teidän blogia lukiessa! Seuratkaa unelmianne, tsemppii ja kaikkea hyvää :)

stemi kirjoitti...

Silja: eipä mitään!
Anonyymi: kiitos paljon:)

sunofjuly kirjoitti...

Moi! Wau! Ihana blogi sulla. Mikset kirjoita sitä enää?
Oletko meikkitaiteilija?