2012/10/15

Vogue

Nyt tulee vähän eri naamoja tänne kuin yleensä!

Jos joku ei tienny ni mää eli Stella harrastan vähän kaikennäköistä katutanssia, ja oon meikkaillut aika monelle keikalle ja kisoihin ryhmäläisiä ja vähän muitaki. Nyt lauantaina oli voguing-keikka teatterilla ja panostettiin tavallista enemmän ulkoasuun. Sain suunnitella meikin sekä tehdä silmät ja huulet meille kaikille kymmenelle! Eikä menny ku päälle tunti, vaikka vähän hoppu ja stressi tulikin:D tytöt oli siis ite tehny pohjat ja osa oli laittanu tekoripsetki.

Voguing on varmaan monelle vieras tanssilaji, enkä siitä nyt hirveenä ala paasaan, mutta tyypillistä on just poseeraukset, catwalk-kävelyt, ylinaisellisuus, selkeät linjat ja käsiliikkeet. Muotimaailmasta voguing on siis lähtöisin ja nimikin tulee tietty Vogue-lehdestä. Ei ehkä ihan sitä, mitä sanasta 'katutanssi' tulee ekana mieleen:D Eniveis, voimakkaat ja ehkä vähän oudot meikit sopii tyyliin mainiosti!

Meitä oli siis kymmenen, mutta kaikki ei oikein halunnut kameran eteen yksityiskuvaan ja aika oli myös rajallinen... Emmalla oli kuitenkin mukana järkkäri ja napsi sillä kuvia minkä ehti! Onneksi saatiin myös yks kunnon posekuva kaikista yhdessä:

Siniset huulet, kyllä:D Hiuksissa oli sininen nauha ja vaatteissa ja silmissä perus mustavalkoista.

Olin tehnyt oman meikkini jo aamupäivällä ja keikka oli vasta illalla, mutta aika hyvin kyllä pysy! Huulia tottakai korjailtiin..
Roosa ja vähän kulunut huulipuna! Taisin kuitenkin ennen esitystä vielä korjailla:D

Milla, jonka kanssa oli vähän ripsivaikeuksia:D Vähän ne vielä törrötti mutta ei sitä kukaan sieltä lavalta nähnyt;)


Ja Vilja:)

Pakko oli ryöstää vielä Instagramista muutama kuva, vaikka ne ei nyt niin laadukkaita ookkaan:D

Ollaan esitetty tätä showcasea jo kolme kertaa, ensimmäisen kerran helmikuussa pihalla. Joo, oli kylmä... Sillon huulet oli mustat ja asuissa karvaa!


Tää oli nyt vaihteeks taas vähän erilainen postaus! Joku meiltä jo pyytelikin että ois hauska muitaki naamoja nähdä:) Pointtina oli vähän myös se, miten sama meikki näyttää erilaiselta eri ihmisillä! Siitä voisin joskus tehdä oikeen perusteellisen selostuksen...


ps. Hirveen sekava postaus muutenki, mutta mainitaan vielä täysin asiaan liittymättömästi, että osallistun taas bodypaintingin sm-kisoihin! Mallina mulla on Emppu ja Teaki on mukana henkisenä tukena, eli ollaan kaikki lauantaina 20.10. Kauneusmessuilla Helsingin Messukeskuksessa, jos joku teistä tulee sinne niin saa PITÄÄ tulla moikkaan meitä!:D Tehään kyllä varmaan vielä yks postaus ennen sitä, mutta kattoo ehtiikö julkasta ennen lauantaita.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat huulet, näyttää jäätyneiltä :D

Voi vitsi, jos sinne Kauneusmessuille pääsis. Toivotan sulle kovasti onnea ja menestystä kisoihin! Toivon todella, että viet voiton tai ainaskin sijoitut parhampien joukkoon! Hienoo että on lahjoja ja taitoa jo noin nuorena :)

stemi kirjoitti...

Haha, jäätyneiltä:D Kiitos paljon, vaikka en mä nyt varmaan ihan voittoa kuitenkaan vie!:D