2012/09/01

Megan

Meiltä kyseltiin jotain julkkismeikkiä ja vielä tarkemmin Megan Foxia, niin olkaapa hyvät anonyymit! Meganilla ei ole mun mielestä mitään kovin selkeitä kasvonpiirteitä jotka ois helppo meikata, joten tää nyt varmaan kuitenkin näyttää enempi empulta kuin Meganilta:) eniveis ihan kivoja kuvia tuli ja valkattiin just ne, missä emppu näyttää mahdollisimman vähän iteltään.
Yritin surkeilla muokkaustaidoillani muokata ton hiukset mustanruskeeks, mutta ne sitten jotenki aina jäi tohon tummanruskeeseen, tosta yhtään tummempi ois näyttäny tyhmältä:D

Ihanaa muuten, kun ootte noin innokkaasti ehdotellut ja toivonut eri meikkejä ja niistä suurin osa aiotaankin toteuttaa:) Haluan kuitenkin muistuttaa että aikaa ei aina niin kauheesti ole, joten älkää suuttuko, jos toivomanne meikki tuleekin vasta 2kk päästä:D esim nyt ei tuu vähään aikaa mitään julkkismeikkejä kun niitä on ollut niin paljon, mut ainaki sen kasarilookin ajattelin tehdä asap:)

Pohjustusaine: GOSH Velvet Touch Foundation Primer
Pohja: MAC Studio Fluid Foundation + MAC puuteri + MUS Cover All Mix
Varjostukset: MUS Smog
Poskipuna: MSCHIC English Rose
Korostus: Viva La Diva Gold White Pearl
Kulmat: Lumene Natural Code ruskea kajaali + Viva La Diva Brow Trio + Lumene kulmavaha
Luomivärinpohjustaja: UDPP
Luomivärit: Viva La Diva Halo ja Gold White Pearl, L'Oreal Color Infallible Eyeshadow Hourglass Beige, MUFE #17, #4, MUS Smog
Eyeliner: MAC Fluidline Blacktrack
Kajaali: MAC Eye Kohl Smolder
Ripsari: Maybelline Colossal Volume Express Waterproof
Tekoripset: Eylure
Huulipuna: MSCHIC Foxy Lady
Huulikiilto: Lumenen joku random ja Maybelline Colorsensational Gloss sävy Minty Sheer (väritön)

ps. Mun on pitänyt sanoa tää niin monta kertaa ja aina on unohtunut... Niiiin, olen kuullut että monet meidän tutut ja tutuntutuntututkin (kiva sana) on ollut halukkaita meikattavia esim. juhliin, ja muutamalta onkin tullut yhteydenottoja ja meikkikeikkapyyntöjä, josta olen HYVIN ILOINEN!! Eli siis jos kiinnostusta löytyy mihin tahansa juhlameikistä ruhjeisiin ja bodypaintingiin, niin muhun saa ottaa yhteyttä:) asutaan tosiaan Oulussa, niin se saattaa rajoittaa vähän meikkikeikkailua, mut oululaiset hoi! Jos asiaa on meille kaikille niin yhteinen sähköposti on stemi(at)luukku.com ja mun oma stella.sironen(at)gmail.com :)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tehkää meikki mikä sopii tietyn värisille silmille. Ruskeille, sinisille jne. :))

stemi kirjoitti...

Hmm ehkä... vaikka mä oon ollut aina sitä mieltä että se, mitkä luomivärit omiin silmiin sopii, ei riipu paljoakaan silmien väristä:D esim. mulle ei käy yhtään oranssin sävyiset luomivärit, vaikka niin kaikkien oppien mukaisesti pitäisi olla.

Jonna kirjoitti...

Megan Fox -meikki on kyllä haastava toteutettava, mutta hyvin olet onnistunut! :)

stemi kirjoitti...

kiitos!:)

Anonyymi kirjoitti...

Olisi upeaa, jos voisitte tehdä vanhojentansseihin sopivia meikkejä! Olen toivoton rähmäkäpälä meikkien suhteen ja itsetehty vanhojentanssimeikki ahdistaa jo nyt. Ja harmikseni en asu lähelläkään Oulua :(

stemi kirjoitti...

No joo voitais tehdä vaikka sopiva meikki riippuu toki mekon väristä ja tyylistä muutenkin!:D

Saana kirjoitti...

Mua kiinnostais nähdä silmiä suurentava meikki ja teiän normi arkimeikki :) oisko toteutettavissa? Ei oo mitää fantasiahahmotasoa kuitenkaa;)

stemi kirjoitti...

joo arkimeikki ainaki, silmiä suurentava on jo tehty mut senki vois päivittää:) http://stemiii.blogspot.fi/2011/08/miten-meikkaat-pienet-silmat.html?m=O

Ansu kirjoitti...

Voi että, ootte kyllä niin uskomattomia tyyppejä, että melkein sanattomaks vetää! Itse vasta aloittelin meikkaamista 14-vuotiaana (nykyään jo 21v vanhus), joten ei voi kun ihailla miten upeaa jälkeä :)

stemi kirjoitti...

aws kiitos!^^

Jasmin kirjoitti...

Tää meikki ois kiva opetella itsekkin tekemään, jotenka sellainen vaihe vaiheelta oppi ois kiva! :)

stemi kirjoitti...

juu katotaan, mietin että tästä vois tehdä myös sen kovasti kysytyn videotuton!

Mirka kirjoitti...

On kyllä tosi kivannäkönen meikki ! :)

stemi kirjoitti...

kiitos!:)