2012/06/27

Summer 2012 part 3

Viimeisessä osiossa halusin esitellä puulihunia eikun siis huulipunia, jotka saa olla räikeän, kirkkaan ja selkeän sävyisiä! Mun mielestä kaikennäköinen shimmer ja glitter ei oo nyt niin 'in' (:D), vaan sävyt on puhtaita ja ns. mattaisia, jolla en tarkoita huulten mattapintaisuutta vaan sävyä. Huulikiillot on myös tottakai ihania ja sopivat kesään, mutta niistäkin jättäisin sen ylimääräisen kimaltelevuuden pois!


Ensin aika peruskamaa, eli kirkkaan pinkki huulipuna! Mulla käytössä Viva La Divan Bubble, joka on superihana ja räikee sävy.


Sitten oma suosikkini, eli oranssi:) oranssi sopii mun mielestä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja vähän kaiken kanssa:D kuvassa MSCHICin Juicy Orange.


Sit violetti, joka näyttää tässä kuvassa jotenkin superoudolta... Oikeesti Viva La Divan Very Violet on kirkas ja raikas, mut tässä näyttää jotenkin tosi raskaalta. Violetti sopii iltameikkeihin ja ihmisille, jotka on tottunut käyttämään vähän vahvempaa huulimeikkiä:)


Lopuksi kaiken huippu: vaaleansininen<3 Emppu toi tän mulle Haaparannan Kicksistä, kun kävi sielläpäin ja voih,  kaikessa outoudessaan mä rakastan tätä! Viva La Divan Shark<3


Tässä kuvassa kaikki muut paitsi oranssi, jota ei voinut kuulemma ottaa mukaan, koska sen purkki oli musta ja nää loput hopeita... lol. Kaikki on siis Viva La Divan ja laadultaan aivan huippuja! VLD:ltä löytyy muitakin ihania sävyjä, ja hintaa näillä on tosiaan muistaakseni 7,5€ joten suosittelen lämpimästi:)


Ja sit vielä yksinäinen MSCHICin Juicy Orange!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olisko mahdollista että tekisitte semmosen ''meikkimokat'' postauksen vaikkapa videona tai ihan normipostauksena? siis että kerrotte mitkä on teidän mielestä ihmisten pahimpia mokia meikkauksessa:)

Jonna kirjoitti...

Tykkään tuosta oranssista huulipunasta kovasti!

stemi kirjoitti...

anonyymi: ollaan tehty jo:D kuvat ei tietenkää taas näy mutta: http://stemiii.blogspot.fi/2012/04/meikkimokat.html

Jonna: jep, se on kyllä ihana:)

Anonyymi kirjoitti...

tehkää lisää videopostauksia !! vaikka video tutoriaali (: tai joku muu semmonen (;

sarkku kirjoitti...

Olipa kiva kyllä tosiaan kun Saara Sarvas linkitti tän teijän blogin niin määkin sain kuulla tästä ! Etenkin tälleen oululaisena valokuvaajanalkuna ja kosmetiikkahamsterina tämmönen blogi kiinnostaa erittäin paljon :3

Anonyymi kirjoitti...

Sori jos tätä on aiemminkin kysytty tai ootte jopa tehny erillisen postauksen (aika kauas kyllä selasin enkä nähny...), mut miten Emilian hiukset on laitettu täs: http://4.bp.blogspot.com/-ODj1OB0w5jc/TuIYfWlqNII/AAAAAAAAAZw/-LIxLAFShBU/s640/kisa6.JPG ? IHANAT

Eksyin iteki Saaran ansiosta tänne, ihan älyttömän kiva blogi teillä! :)

stemi kirjoitti...

sarkku: kiitoksia!:)
anonyymi: no kiharsin ne semmosella puikkokihartimella ja rutosti lakkaa vaan päälle, ei sen hankalampaa:D ja kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Tarkotatko Tornion Kicksistä (Haaparannalla ei ole Kicksiä) :)

stemi kirjoitti...

Nojoo niin kai:D sielt Rajalla-kauppakeskuksest eniveis:)