2012/06/13

Summer 2012 part 1

Teen näitä Autumn 2011 ja Summer 2012 -juttuja lähinnä sen takia, että otsikkoja on helpompi keksiä:D mut niin, tässä nyt tulee taas muutama osa tämmösiä kesäjuttuja, joissa ideana on nimenomaan tyylit ja trendit, eikä niinkään meikkien taidokkuus ja monimutkaisuus. Ekassa osassa halusin vaan tuoda esille kuullon ja kimalluksen, joita esiintyy silmämeikissä ja kasvoissa. Huulet saa mun puolesta jäädä suht mattaisiksi (vaikka ne nyt tässä postauksessa onkin metallisen pronssiset..) tai ei ainakaan mitään glitteriä ja superkimaltavia kiiltoja. Perusideana kuitenkin tän kesän kasvomeikissä on kuultavuus ja pakkeloidun (aka liikaa puuteria) lopputuloksen välttäminen:)
Pohja: MUFE Face&body Foundation, sävyt #12 ja #20 + MUS Cover All Mix + MAC puuteri
Varjostus: MUS Smog
Aurinkopuuterit: MUS Nut, MUA bronzer (Lontoosta)
Korostus: Viva La Diva luomiväri sävy Halo + MUS high tech lighter sävy Sundust
Kulmat: Viva La Diva Brow Trio + Lumene kulmavaha
Luomivärinpohjustaja: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Luomivärit: Viva La Diva Halo, The Body Shop sävy Golden Paprika, MUFE #17
Glitter(silmän keskiosassa): Coastal Scents Illusion Luxury Gold Mica
Alarajaus: GOSH Velvet Touch Eyeliner sävy Rising Sun
Ripsari: Lumene Blueberry Curl
Huulipuna: joku random, sain kaverilta eikä se suostu kertoon mistä sen osti:D

Ainiin, sinä ihana anonyymi joka kysyit (kommentit, postaus Rippijuhlameikkejä, 29/3/2012) empun topista, näistä kuvista voit vielä ihailla sitä!;) toppihan oli siis Vilasta:)

ps. toisin kuin talvella, jolloin valoista kuvauspaikkaa ei meinaa millään löytyä ja lisävaloa hommataan ties millä pikku lampuilla, niin nyt mun piti tempasta hyllystä yks osa ja kantaa se rannalle auringon peittämiseks:D ilman sitä joka kuvasta olis tullut reippaasti ylivalottunu:) ja joo habaa löytyy<3

pps. tietääkö kukaan mikä tossa meidän lukijapalkissa on ongelmana??:o tea on yrittäny sitä korjata mut ei näytä vaan toimivan, auttakaa siis viisaat ihmiset!

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voisitteko joskus tehä jonkun meikin sillee vaiheittain tai videolla?

stemi kirjoitti...

joo ollaan jo tehty pari ja aiotaan kyllä tehdä niitä vielä useampi:) videoiminen on kuulemma hankalaa, tai ne tiedostot on liian isoja tms (tea tietää tästä enemmän:D), mut niin, kuva- ja selitystutorialeja tehdään kyllä:)

Jenni kirjoitti...

Hei! vähän te ootte taitavia! :)

stemi kirjoitti...

hei kiitos!:)

Anonyymi kirjoitti...

Saara Sarvas vinkkas mut (ja muut Lilyläiset) tänne, onneks olkoon, saatte siitä varmaan aika rutosti uusia faneja! Ainakin pääsitte mun suosikkiblogien joukkoon kun vähän selailin (: Mielettömän kivaa jälkeä ja hyviä kuvia, ootte niin nuoria... Jatkakaa samaan malliin, jään tosi innolla odottamaan lisää! (Kunhan saan vanhat ensin selailtua läpi :D)

-Nansk

ALEXA kirjoitti...

Respect!

stemi kirjoitti...

Juu se tosiaan näkyy aika vahvasti tilastoissa:D ihana Saara! kiitti teille:)

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa ton lukijapalkin kanssa tehä sillain, että meettee sinen asetuksiin ja kohtaan mistä voitte muokata bloginne osoitetta. Lisätkää osoiteeseen vaikka yksi i lisäää ja tallentakaa, sitten poistakaa ylimääräinen i ja tallentakaa. Näin lukija palkki päivittyy, sillä osoitehan on nykyään blogspot.fi eikä .com

stemi kirjoitti...

kiitti vinkistä ! :)

justbeauty kirjoitti...

Oho, ompa hienoja nää !
Ite teen enempi hiuksilla/hiuksille kaikkee :)

Mutta oikeesti nää on tosi hienoja :D :D

stemi kirjoitti...

kiitti tosi paljon! :-)

Nelli kirjoitti...

Mitääääääääh Stella 98?! Oot aivan mielettömän taitava!! Emilia muuten vaikuttaa kuvissa tosi ammattimaiselta, ootko tehny tai aiotko tehä ihan "oikeitakin" mallin töitä? :)

stemi kirjoitti...

Kiitos! Ei se oo mitään oikeita mallinhommia tehny, mutta vissiin sillä semmonen ois vähän haaveissa:)

??? kirjoitti...

ei morjes, sarvaksen luota mäkin tänne lötkötin ja oon ihan järkyttynyt - mut lähinnä siks et kun mä olin 14 mä lähinnä vaan kaivoin nenääni, joten nyt oon ikäkriisissä kun te ootte ainakin mun silmään hyvinkin pro !! kiitti siis tästä !

stemi kirjoitti...

HAHAH:D tänks!

wipe kirjoitti...

En oikein tiedä onko vika minussa, mut kaikkien kuvien tilalla näkyy vaan photobucketin harmaat laatikot.. buu.

stemi kirjoitti...

wipe: joo jep, se on täälä taas ja kuvat palaa viikon sisällä :/

Katri kirjoitti...

Tokavika kuva meikistä näyttää ihan siltä, että vois olla jonkun aikakausilehden kansikuva. Ja aivan mahtava tää teidän blogi muutenkin!

stemi kirjoitti...

Katri: kiitos!:)