2012/04/14

Meikkimokat.

Tän postauksen taustoista sen verran, että ollaan suunniteltu jo pidempään ns. osien vaihto -postausta, eli esim. mä toimin mallina, Tea meikkaajana ja Emppu kuvaajana. No, nyt Emppu innostu Karkkipäivä-blogista löytämästään Meikkimokia-postauksesta (linkki), ja halusi välttämättä tehdä oman versionsa:D täysin osat vaihtoon -postaushan tästä ei tullu, koska Tea kuvas mutta ei kai se haittaa:D

Niin ja olin nukkunut edellisenä yönä ehkä just ja just 3h enkä pessyt naamaani 48 tuntiin koska matkustus, mutta ehkä tämä kaunis meikki peitti nämä väsymyksen merkit:)

Emppu saa jatkaa tästä eteenpäin:

INFFO: muistakaa, että mä vedin tän vähän överiksi, mutta toivottavasti se ei haittaa ketään:D Huumorintajua kaivataan ja älkää ottako tosissanne tätä postausta:D Mutta pidemmittä puheitta, nauttikaa!;)

HUULET: laittakaa meikkivoidetta huuliin ja tietenkin erisävyistä kuin oma ihonvärinne on ja sen seurauksena on todella luonnollinen lopputulos! just believe me honeyt;) ja tietenki duckface. Nudehuulet saa myös huulipunalla joka on huomattavasti paljon kauniimman näköistä:D
Yhen meiän luokkalaisen pojan kommentti kun näki ton kuvan "noin käy kun pistää liikaa huulirasvaa" :D
RIPSET, RAJAUS JA KULMAKARVAT: laittakaa monta kerrosta ripsiväriä ja lopputuloksena pari hassua ripsiklönttiä, erittäin kaunista. Rajaukset tulee olla pari milliä ripsirajan yläpuolella ja erittäin paksut ja koko silmän ympäröimänä:) ja sitte viimeisenä muttei vähäisimpänä kulmakarvat!:D Omasta mielestäni on todella mielenkiintoista katsoa teini-ikäisten tyttöjen erimuotoisia/näköisiä kulmakarvoja  kuten mm. nypityt kulmakarvat jotka alkaa puolestavälistä, kulmakynällä vedetyt tikkusuorat viivat tai sitte liian tummalla värillä piirretyt kulmakarvat nii kuin tuossa alhaalla olevassa kuvassa näkeepi.
SILMÄMEIKKI & IHO: silmämeikki johon kuuluu lokinpaskat eli noi valkoset kajaalit tuolla sisänurkassa, väärässä kohdassa varjostus ja sitten liian näkyvä korostus kulmaluun päällä. Ihosta ei varmaan tarvi sanoa muuta kuin että PALJON meikkivoidetta (joka on yleensä erisävyistä kuin oma iho on), puuteria (jonka ansiosta naama näyttää todella virheettömältä eli epäluonnolliselta) ja liikaa poskipunaa/aurinkopuuteria. Jos sitä eriväristä meikkivoidetta on pakko käyttää nii levittäkää sitä kunnolla koko naamalle ettei jää tuommoisia rajoja, mutta suosittelen mielummin käyttämään sitä oikean sävyistä meikkivoidetta:)
KOKONAISUUS: kaukana luonnollisesta lopputuloksesta. Kyllä sitä vähemmälläkin meikillä on kauniimpi ja sen myötä luonnolisempi:) Joten kysyn teiltä: onko tämä teidän mielestänne kaunista? Tyypit vaan pilaa omaa ihoaan ja tuhlaa rahaa meikkeihin, koska käyttää niitä liikaa.

Vielä lopuksi isoveljeni kommentti tuosta viimeisestä kuvasta "hyi, liikaa meikkejä ja kauhee iho!":D pojat on oikeassa;)

20 kommenttia:

ella kirjoitti...

ahhhahahah! kiitos tästä lauantai-illan pirityksestä! vaikka vähän liioteltua onkin niin täyttä totta koko postaus.... :D:D:D

Sonja kirjoitti...

Haha, loistava postaus. :D Meidän koulussa on vähän liiankin monta "yhdellä viivalla vedetty kulmakarva" ja "aurinkopuuteri = poskipuna" tyyppiä.

stemi kirjoitti...

hahha, kiva ku tykkäätte:D

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa, en oo ainoo joka VIHAA noita puolesta välistä alkavia tai tikkusuoria kulmakarvoja!:D joskus oikeesti alkaa keittämään niin paljon et tekis mieli sanoo päin pärstää että opettele herranjumala miten kulmakarvat piirretään.. tähän olis myös käynyt tämä oikein ihana tapa laittaa kajaalit, eli alkaa puolesta välistä ripsirajaa jatkuen alapuolelle pysähtyen taas puoleen väliin millään tavalla häivyttämättä yhdistettynä ah niin ihaniin lokinpaskoihin (joo en tiedä tajusitteko yhtään) mutta noi kyl ajaa suunnilleen saman asian :D ootte ihania!

stemi kirjoitti...

hah joo, niitäki kyllä näkyy valitettavan usein:D

blatherings about all things pretty kirjoitti...

Heh, mahtavaa! Toisaalta tuo meikki muistuttaa huolestuttavan paljon Jersey Shoren Snookien meikkiä :D

stemi kirjoitti...

haha:D saattoi olla vähän inspiraationa kyllä;)

Epa kirjoitti...

haha! Tää oli hyvä :--D

Anonyymi kirjoitti...

Riitta Väisänen!

stemi kirjoitti...

haha :D

Laura kirjoitti...

valitettavasti ei näy kuvat! ois kiva nähä että mikä on ollu lopputulos... :DDDD

Claire kirjoitti...

Jep kuvat ei näy :(

Anonyymi kirjoitti...

miks kuvat ei näy? :) :(

stemi kirjoitti...

Laura, Claire & anonyymi: Photobucketin mainostemppu, tulkaa kattoon uudestaan parin päivän päästä ni sit pitäis toimia!:)

Anonyymi kirjoitti...

Ei näy kuvat vieläkäää! :((

stemi kirjoitti...

no NYT näkyy vihdoin ja viimein:)

Anna kirjoitti...

Hauskaa lukea, että vaiks aika kuluu, niin yläasteen kulmakarvamuoti ei muutu. Mitä ohuempi ja oudompi oli kovaa huutoa myös muinoin 90-luvulla..
Nimin. täti

stemi kirjoitti...

Hahah en ihmettele:D:D

Anonyymi kirjoitti...

Sitten on vielä tämä useimmilla äärettömän tyylikäs, Saimi-mainen tapa jättää värittömät kulmat juuri sellaisiksi ja sitten sutia sitä tummaa silmämeikkiä 14 kerrosta. Melkein väittäisin, että jopa ne liian tummat ja paksut kulmat on siinä vaiheessa paremmat. Tai ihan mitkä hyvänsä kulmat. :)

stemi kirjoitti...

joo no on sekin kyllä aika järkyttävän näköistä:D