2012/01/13

Cold as ice.

Tämmönen jäinen ja talvinen meikki tällä kertaa:) ja voi kyllä, siniset huulet:D halusin lähinnä kokeilla vaan tuota aivan ihanaa sähkönsinistä pulveria eli Coastal Scentsin Cosmetic Ultramarine Blue BC:tä ja siihen yhdistin sitte vaaleensinistä ja valkosta. Sekoitin muuten noihin pulvereihin Mehronin Mixing Liquidia, jonka tilasin SillyFarmista, sillä saa siis mistä tahansa jauhemaisesta meikistä nestemäistä. Huulet varjostin tollee jännästi, koska pelkkä vaaleensininen (joka oli siis oikeesti eyelineriä:D) olis ollu vähän kömpelö.

Pohjustusaineet: Lumene Matifying Primer ja Lumene Crystal Radiance Primer
Poha: Lumenen joku meikkivoide sävy 11 Vanilla + MUS Cover All Mix + MAC puuteri
Varjostus: MUS Smog
Korostus: CS Satin Pearl Mica
Kulmat: Viva La Diva Brow Color Trio
Luomivärinpohjustaja: UDPP
Luomivärit: CS Cosmetic Ultramarine Blue BC, CS Snowfall White Synthetic Mica, CS88-paletti
Eyeliner: GOSH Extreme Art Liner Light Blue 08 (vaaleensininen), CS Cosmetic Ultramarine Blue BC (tummansininen, näyttää mustalta)
Kajaali: Lumene valkoinen kajaali
Ripsari: L'Oreal Million Lashes
Ripsiliima: DUO Adhesive
Huulet: Gosh Extreme Art Liner Light Blue 08, CS Cosmetic Utramarine Blue BC, CS Snowfall White Synthetic Mica

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi silmämeikki:) tosin huulet ois voinu toteuttaa vähän erilailla mut ymmärrän kyl et kajalilla ja luomivärillä ei mitään parasta jälkee saa :p

stemi kirjoitti...

kiitos:)

josku kirjoitti...

heippa :-) aattelin vaan tulla ilmottelemaan, että mun blogissa on meneillään nelly.comin lahjakortin arvonta, joten kannattaa tulla osallistumaan !

http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tosi kiva blogi teillä. :) Anonyyminä oon seuraillu jo pitemmän aikaa. Mutta, asiani oli oikeesti, että voisitteko/haluaistteko joskus tehä videopostauksen, jossa näytetään videolla että miten joku meikki tehdään alusta loppuun?

stemi kirjoitti...

Kiitoksia:) joo ollaan tuota jo mietitty vähän aikaa ja todennäköisesti tehdäänkin jonkunlainen video:)

Anonyymi kirjoitti...

terve! Olisi mukavaa, jos kysyisitte lukijoilta minkälaisia meikkejä he haluaisivat nähdä ja alkaisitte toteuttamaan niitä pikkuhiljaa :)

stemi kirjoitti...

no me ollaan kyllä kysytty aika monta kertaa mutta kun vastauksia ei oikein tuu:D ja tietenkin niitä toiveita voi laittaa aina!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä ikäsii ootte? :) Ja millo tulee seuraava postaus?

stemi kirjoitti...

Nyymi: Minä (Tea) ja Emilia ollaan 97 syntyneitä ja Stella on 98 (Ollaan kuitenki kaikki kasilla) eli ollaan siis kaikki 14 :) Tai no Stella täyttää ihan kohta :D