2011/12/23

Pikkujoulumeikit part 2

Moi taas pitkästä aikaa! Kuten tuolla kommenteissa mainitsinkin, oon ollu nyt tosi kipee ehkä viikon, ni siksi taas tätä taukoa:/ Tavallinen flunssa, mut sen lisäksi myös ilmeisesti nokkosrokko/joku muu joka aiheuttaa punaisia läiskiä ja huulten turpoamista.. Näytin kirjaimellisesti tuksulta. Niin ja viikonloppuna oli myös tanssiesitykset, meikkasin siellä aika monia mutta empä tajunnu ottaa kameraa mukaan! Harmi, koska siellä oli muutama oikeesti aika kiva meikki mitä sain aikaseks. Esim. yhdessä esityksessä ne oli saanu ohjeet tehdä mahdollisimman räikeet, värikkäät ja näyttävät meikit... en innostunu, en yhtää. No mut nyt alan kuitenkin parantua, reenit loppu ja eilen meillä alko loma :)
Nyt ollaan vähän myöhässä tän pikkujoulumeikkiasian suhteen, parempi otsikko tälle sarjalle olis joku "juhlakauden meikit" yms, mutta sama kai se. Tässä postauksessa siis mun päättärimeikit, Empulle tein ne samat mitkä tuossa Pikkujoulumeikit part 1 -postauksessa. Anteeksi ilmeet, kuvat otettiin koulussa ja en vaivautunu ajattelemaan miltä näytän.. Tea sai tehä meikkinsä ite, jouduin muutenkin heräämään kuudelta:D

Päällä mulla oli juuri näitä värejä, sininen paita, musta hame ja kultaiset asusteet niin pakkohan tuo meikki oli väsätä samantyyliseksi:D Tää muuten olis aika hyvä uudenvuodenmeikki, tuon kultasen glitterin (tai siis Mican)  ja sinisen vois vaihtaa joksikin toisiksi, esim. hopea glitter ja pinkki sisänurkan varjostus:)

Pohjustusaine: Lumene Matifying Primer
Pohja: MUFE Face&Body sävy 20, MAC puuteri, MUS Cover All Mix
Varjostus: MUS Smog
Kulmat: Viva La Diva Brow Color Trio
Luomivärinpohjustaja: UDPP
Luomivärit: MUFE #4, CS88, CS 24 Karat Gold Mica, MSCHIC Bright Blue
Eyeliner: MAC Fluidline Blacktrack
Kajaali: MAC Smolder
Ripsari: L'Oreal Million Lashes
Huultenpohjustaja: Gosh Lip Primer
Huulipuna: Viva La Diva Nude Beige
Huulikiilto: Maybelline Colorsensational sävy 01 Minty Sheer
Meikinkiinnitysaine: MUFE Mist & Fix

Mä todella toivon että me ehitään saada vielä yks postaus ulos ennen joulua (ok lähen kyllä huomenna Jyväskylään mut aina voi toivoa) mutta jos ei niin sanompa nyt että HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!!


ps. Cotton candy clouds täyttää kohta vuoden! Onko teillä jotain synttäripostausideoita, sillä ajateltiin kyllä järkkää jotain pientä synttäreitten kunniaksi? :-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vähänkö hieno tämä! voisitteko tehä joskus taas jonkun vaihe vaiheelta meikin? :)

stemi kirjoitti...

kiitos!:) joo, voitais kyllä tehä mut sit herää taas kysymys että mikä meikki:D tutorialeihin tykkään tehä semmosia tavallisia ja käyttökelpoisia meikkejä, ja nyt pää on täynnä lähinnä fantasiameikkejä ym. hullua..

Anonyymi kirjoitti...

heii uutta postausta....? ja synttäripostaus ideaks vois olla että postaatte useemmin;)

stemi kirjoitti...

voi rakas anonyymi, meillä ei oo aikaa postata tän tiuhemmin.