2011/12/08

Pikkujoulumeikit part 1

Eihän oo enää myöhästä laittaa pikkujoulumeikkejä tänne blogin puolelle? On tässä vielä muutama viikonloppu jäljellä ennen joulua :)

Eli siis tämmösiä pikkujoulumeikkejä tulee nyt 2-3, plus sitten meidän päättärimeikit. Ja tän tyyppisiä meikkejä voi tietenki käyttää missä vaan muissakin juhlissa. Niin ja tosiaan tuo smokey eye -meikki tuossa alempana on myös hyvä pikkujouluihin tai muihin juhliin!

Ensimmäisessä osassa on tietenkin se tavallisin ja klassisin pikkujoulumeikki, eli punaiset, vahvat huulet ja ruskean sävyjä silmissä. No, en tunnetusti kestä mitään niin normaalia, ni pakkohan mun oli sinne vähän kultaa tunkea! Mutta joo, tavallinen tää on silti.. ja itse asiassa aika samalla tavalla toteutettu kuin tuo smokey eye, sävyt vaan erilaiset ja ei niin tumma. Joillakin tuo sisänurkan varjostus näyttää rumalta, tai siis tekee silmät väsyneen näköisiksi, niin sitä kannattaa vähän miettiä. Perinteinen ulkonurkkapainotteinen banaanivarjostus (rakastan yhdyssanoja) toimii ihan yhtä hyvin.

btw empulla on tekoripset :D semmoset toooosi pienet..

Pohja: MUFE Face&Body sävy 20 + MAC väritön puuteri + MUS Cover All Mix
Varjostus: MUS Smog
Kulmat: Viva La Diva Brow Color Trio
Luomivärit: CS88, MUFE #17, CS 24 Karat Gold Mica
Rajaus: MAC Fluidline Blacktrack
Kajaali: GOSH Gold Cadillac
Ripsari: L'Oreal Million Lashes
Tekoripset: Eylure, Stockmann
Huultenrajauskynä: MUS Burlesque
Huulipuna: Rimmel 170 Alarm

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hoksasin just ku luin tätä teijän blogia et tääl ei oo (en ainakaan oo nähny) sellasta silmiä suurentavaa meikkiä niin jos voisit tai kykenet niin jos sellaisen voisi tehdä ku itellä on sellaset semi pienet sian silmät et jos jonkun sellaisen vois opetella :)) btw. ihana toi meikki ;---))

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi, paina tuosta oikeassa laidassa olevaa elokuun kohtaa, siellä pitäisi olla silmiä suurentava meikki:) hah oli pakko tulla pätemään mutta niin, tosi ihana meikki ja on ihan pakko kokeilla noita silmiä!:)

stemi kirjoitti...

juu sieltä elokuun kohdalta pitäis löytyä silmiä suurentava meikki, eli anonyymi nro 2 oli ihan oikeassa:) kiitos molemmille:)

Anonyymi kirjoitti...

kaunista, aivan täydellinen pikkujoulumeikki, taidan itse yrittää toteuttaa tuon tyylistä uutena vuotena!

stemi kirjoitti...

jeee kiitos!:)

anna kirjoitti...

löysin teidän blogin saaran blogista ja pakko sanoa että järkytyin miten taitavia olette! siis aivan upea tämäkin meikki! kaikilla teistä mutta varsinkin meikkaajalla tulee olemaan mahtava ura maskeerajana, jos päätyy sitä tekemään työkseen! älä heitä taitojasi hukkaan! hyvää kesää!

stemi kirjoitti...

voi kiitos!^^