2011/11/30

Tutorial: Smokey Eyes

Mulla on semmonen lista, mihin kerään aina kaikkia mahdollisia meikki- ja postausideoita, ja tää smokey eye on keikkunu siellä varmaan vuoden... nii ai mikä aikaansaamattomuus?
No, varmaan se, että en erityisesti nauti näin värittömien meikkien tekemisestä..

Tarvittavat meikit/välineet:
- luomivärinpohjustaja
- väh. 3 luomiväriä; tumma, keskitumma ja vaalea
- eyeliner
- rajauskynä
- ripsari
- luomivärisivellin
- häivytyssivellin
- kulmakynä tms. kulmaväri
- pohja; meikkivoide+puuteri tai mineraalipuuteri sekä peitevoide
- nudehuulipuna
+ jos haluaa: varjostusväri, tekoripset, huultenrajauskynä, kulmavaha


1. Pohjusta luomet. Paras vaihtoehto on Urban Decayn Primer Potion, en tajua miten joskus tulin toimeen ilman sitä..

2. Vaalea luomiväri luomen keskiosaan, sisänurkkaan ja kulmaluulle. Tässä tapaukessa Maybellinen joku valkoinen luomiväri:D

3. Astetta tummempi luomiväri valkoisen molemmille puolille, tässä Coastal Scentsin 88-paletista hopea luomiväri.

4. Ja sitten tummin sävy! Musta on se tavallisin vaihtoehto, ja yleensä ihmiset yhdistää "smokey eye" -meikin mustaan. Tummat ruskean ja violetin sävyt toimii kyllä aivan yhtä hyvin:) tässä on Make Up For Everin luomiväri sävy 4 Black, pigmenttisin ja koostumukseltaan paras musta luomiväri mitä oon ikinä kokeillu/tuun ikinä kokeilemaan.

5. Tummenna, häivytä, tummenna, häivytä.... Häivytys on savusilmissä kaiken A ja O.

6. Sitte tungin jotain tommosta Coastal Scentsin hopeeta Mica Powderia luomen keskiosalle. Ja nää Micat on siis jotain samantapasia kuin MACin pigmentit eli tavallaan tämmösiä jauhemaisia luomivärejä, mutta näitä voi sekoittaa veteen ja kynsilakkaan ja huulikiiltoon tai oikeestaan mihin tahansa:) Tää hopee oli vaan näyte, enkä muista sitä sävyn nimeä:( mun on nimittäin pakko saada tästä sävystä se suurempi koko! niin muuten, laitoin jo äitille listan että mitä sen pitää tilaa mulle CS:ltä, ja sieltähän löyty 9 kpl näitä Mica Powdereita:D ainii, pitäiskö mun kertoo tästä meikin tekemisestä kans jotai? Siihen luomen keskiosalle siis kimalteleva luomiväri tai pigmentti, jos löytyy:) karkeajakoista glitteriä en ehkä kuitenkaa suosittele, saattaa näyttää vähän tökeröltä luomen keskellä. No tulipa taas paljon tekstiä, ja täysin aiheen vierestä..

7. Rajaukset! Ylärajaus eyelinerillä, ja ne geelit on parhaita. Alarajaus kajaalilla. Rajausten pitää olla nyt tosi tummat, mielellään mustat vaikka muu meikki olisikin eri sävyillä toteutettu. Muistakaa laittaa aivan ripsirajaan:) tässä tietenki geelilinerinä MACin Fluidline sävy Blacktrack ja kajaalina MACin Smolder. Tässä vaiheessa voi myös laittaa ripsarin, mut Empulla oli jo valmiiks ni ei sitte lisäilty. Ja tekoripset tässä vaiheessa myös:)

8. Kasvo- ja huulimeikki valmiiksi! Naamaan siis se tavallinen pohja mitä on tottunu käyttämään, tässä tapauksessa Make Up For Everin Face&Body meikkivoide sävyssä 20 ja MACin väritön puuteri. Ja tietenki peitevoide, Make Up Storen Cover All Mix on aivan mahtava.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oot vissii sanonu, että mallilla on just täydellinen iho... Musta kyllä noi aika tummat silmänaluset ja finnit näkyy peitevoiteenki alta...:D

Ei millään pahalla siis. Mutta hienoja kaikki meikit on! :)

stemi kirjoitti...

kohdissa 1-6 ei vielä peitevoidetta ole, niin niissä näkyy kyllä kaikki aika armottomasti... ja itekki ihmettelin vähän että miten toi iho näyttää tolta, mutta kai sitten kamera paljastaa pienimmätkin virheet:D ja kiitos:)

Mirette kirjoitti...

Voiku mäki osaisin joskus tehdä kunnon smokeyeyet. Mä vaan jostain syystä aina saan sotkettua sen :D

stemi kirjoitti...

Nojoo, sitä tummaa luomiväriä pitää kyllä lisäillä varovasti ja vähän kerrallaan, muuten koko silmämeikki sotkeutuu:D mut voin kertoa että oon itekki sotkenu nämä aivan liian monta kertaa.. harjoittelulla se tulee;)

Anonyymi kirjoitti...

Osaat meikata kyllä hienosti! Miten sä oot oppinut meikkaamaan näin, ja noin nuoreksi vielä? :)
Itse olen kans oulusta ja täällä kyllä saisi olla jotain maskeerauskursseja!

T: Toinenki maskeeraamista/meikkausta rakastava

stemi kirjoitti...

Kiitos:) ja siis oon vaan katellu kaikkia videoita youtubesta ja lukenu blogeja ja sillee vaa ite opetellu:D NIIMPÄ!! menisin sinne heti, jos vaan olis... Mahtavaa että oulussa on muitaki maskeerauksesta innostuneita!;)

henna kirjoitti...

vau :) itseki ku osais vielä laittaa nuo.

Anonyymi kirjoitti...

nyt hei uutta postausta kehiin!:)

Anonyymi kirjoitti...

jep uus postaus pian:)? innolla oottelen!

Anonyymi kirjoitti...

oisko sitä juhla/häämeikkiä luvassa? ;)

stemi kirjoitti...

henna: kiitos!:)

2 ensimmäistä anonyymiä: joo, viimestään huomenna tai jo tänä iltana tulee postaus!;)

kolmas anonyymi: joo, nyt on tulossa 2 tai 3 pikkujoulumeikkiä, mut ajattelin tehä sen häämeikin ihan erikseen, kunhan vaan taas löydetään sitä kuuluisaa aikaa:D onko tää häämeikki kiireellinen?

Anonyymi kirjoitti...

no tässä parin päivän päästä ois, mut ei mitään jos ei ehi :)

stemi kirjoitti...

nou shit, jos oisin tienny ton ni oltais tehty se aikaisemmin:( pelkäänpä etten ehdi tehdä sitä parin päivän sisällä..