2011/11/23

Purple & Green.

Jangsaran blogista löydettiin tää meikki, ja Emppu rakastui siihe ja halus välttämättä mun tekevän jonku samantapaisen:D no ei kai siinä, tosin halusin tehä vähä pienemmässä mittakaavassa, tai semmosen wearablen (nyt jos joku tietää tolle järkevän suomenkielisen käännöksen, kertoo sen mulle!).

Kuvat by Sonja, koska Tea on kipeä.


Pohja: MUFE Face&Body sävy 20, MAC väritön puuteri, MUS Cover All Mix
Kulmat: Viva La Diva Brow Color Trio, Lumene kulmakarvavaha
Luomivärinpohjustaja: UDPP
Luomivärit: CS88, MUFE #92, #4, CS Amethyst Mica
Kajaali: MAC Smolder
Eyeliner: MAC Fluidline Blacktrack
Ripsari: L'Oreal Million Lashes

ps. OULUSSA ON MAKE UP STORE JEJEJEJEJJEJEEEEEE<3<3<3<3<33<3
käytiin koulun kans kattoo joku elokuva, ja mää ja emppu jäätiin kaupungille kun oli ylimäärästä aikaa. Siinä käytiin Stockalla ja mäkissä, ja kun tultiin ulos mäkistä ni kuiskasin hiljaa jotain tällasta:
"Emppu mites toi M-kirjain näyttää niin tutulta.... KATO NYT!! Apua, ei, se ei voi olla... EMPPU TAJUUKS OULUS ON MAKE UP STORE JEEEE!!!1" siinä sitte hypittiin ilosta pari minuuttia, terkkuja vaan sille myyjälle joka varmasti epäili meidän mielenterveyttä... Aluks kateltiin vaan ikkunaa ja luultiin että se ei oo auki, mutta sitte kokeiltiin ovea ja olihan se:D Yritin ostaa valkosta luomiväriä, mutta siellä kävi vaan käteinen ja sitähä mulla ei ollu mukana.. no mut käyn varmaa huomenna hakee sen:) Loppujen lopuks melkee myöhästyttii koulusta ku jäätii sinne tuijottelemaan:D

2 kommenttia:

siiri kirjoitti...

hei ihana meikki ! vitsi oot/ ootte nii taitavia, voiku osais ite meikkaa tolleen :)

stemi kirjoitti...

siiri: kiitoksia:)