2011/08/27

Miten meikkaat pienet silmät.

Tämmönenki ohje tuli nyt tehtyä:D mallina tällä kertaa tea, jonka silmät sopi nyt oikeen hyvin tähän postaukseen:) mitäs tässä selittelemään, alotetaan ihan kuvista, ekana (melkeen) puhdas silmä.
Sitten pohjustaja ja vaalee luomiväri koko luomelle. Mulla on tässä oikeestaan kahta tai kolmee väriä, L'Oréal Color Infallible sävy 002 Hourglass Beige ja sit jotai cs-paletista.

Sen jälkee vaalea varjostus, joka levitetään IHAN VÄHÄN luomivaon yläpuolelle, tai siis suomeks vähän siitä ylemmäs mihin tavallisesti varjostus levitettäis:D varokaa ettei mee sitte sinne kulmakarvoihi asti. Tää saa aikaan vähän tavallista suuremmalta näyttävät silmät.

Nude alarajaus! Jos käytitte vaaleana luomivärinä valkoista, niin sillon valkonen kajaalikin käy, mutta nude on luonnollisempi. Kattokaa vaan että alarajauksen väri käy luomiväreihin:) käytin tässä Isadoran Blonde-kajaalia. Tästä ei nyt saatu oikeen kunnon kuvaa, näkyy vähän seuraavassa.

Sitten tummennetaan varjostusta niin paljon kun vaan halutaan. Jos kyseessä on juhlameikki, niin musta käy. Tummempaa luomiväriä myös alaluomen ulkonurkkaan, jos sitä joutuu sisänurkkaan niin se taas pienentää silmiä. En yhtään tiiä miksen tehny näitä vaiheita ennen alarajausta, mut eniveis:D En halunnu nyt laittaa eyelineria, koska halusin tän olevan tosi luonnollinen meikki, niin rajasin sitte kevyesti tummanruskeella luomivärillä, MUFE #17. Jos rajailette eyelinerilla, niin paksuntakaa sitä yläluomen keskiosan rajausta, mun mielestä saa silmät näyttämään pyöreiltä ja isoilta. Ja sekin sillee maltillisesti, ei mitään 2cm töhryä siihe keskelle luomee:D

Taivuttakaa ripset, ja ihan kunnolla! Kaartuvat ripset saa silmät näyttämään isommilta. Tealla tosin taipuu nuo ripset luonnostaan aika nätisti, ni ei periaatteessa ois tarvinnu:) sitten mielellään vedenkestävä ripsari, että taivutus pysyy kohdallaan, ja ripsien harjaus. Ripsaria myös alaripsiin. Maybelline Lash Stiletto

Ready!! Olipa harvinaisen tylsä ja väritön meikki, mutta kai näitä luonnollisiakin saa aina välillä tulla:D

Ei kommentteja: