2011/04/30

Vappu.


Stella: Tässä nyt sitä lupailemaani vappumeikkiä :D Sateenkaari oli aiheena, ja mistään en kattonu mallia, vaan ihan noitten ripsien mukaan laitoin kaikki värit. Ripset on siis Grimasin, ja luomivärit MSCHICin tummansininen, vihree, ja oranssi, violetti on MUFEn #92, keltanen taas se Grimasin vesiväri (on muuten tosi hankala saada häivyttymään) ja loput 88-paletista. Rajaus MACin Fluidline sävy Blacktrack. Empun ihanan ihon takana on, no ensinnäkin luonnostaan täydellinen iho, Lancômen Teint Miracle-meikkivoide (semmonen näytepurkki, sain mun tädiltä:)), MACin läpinäkyvä puuteri ja MUSin Cover All Mix. Ja kuvat on tällä kertaa by minä ja mun kameran laatu, koska Tealla oli muita kiireitä ni ei ehtiny tulla kuvailee.
Toistakin vappumeikkiä ois tulossa (tai en nyt tiiä onko se ihan vappumeikki, mut...) jos kestän sen häivytyksen huonouden ja muutenki huonon jäljen:D 

Hauskaa vappua kaikille!!


ps. diilaan koko ajan jostain lisää meikkejä, mun kaks kaveria oli just Floridassa ja pakotinha mää sielläki ne Sephorassa juoksentelee:D 2 MUFEn face&body -meikkivoidetta on tulossa, jeeeee!!

Ei kommentteja: