2011/01/28

Huulijuttuja.

Stella: Tässä ois nyt iiiihan kaikki huulipunat esittelyssä, mitä mulla on. JOO, NIITÄ ON VIIS. Säälittävääkö ees, mutta jooo... :D Huulia en rajannu mitenkää ja käytin jotain sivellintä, mikä ei kai ees oo huulipunasivellin. Kuva vääristää joitakin värejä, ja näyttää vaaleemmalta kun mitä oikeesti on.
Rimmel - sävy 700 Nude Delight


Maybelline - sävy 162 Feel Pink


Maybelline - sävy 420 Coral Pop


Lumene - sävy 109 Juhlitaan (nää suomenkieliset sävyt on niiiin kökköjä...)


The Body Shop - sävy 62


Coastal Scents - 24 Karat Gold Mica

Tea: Joo anteeksi kuvan laadut, en oo muokannu niitä yhtään. En nimittäin nyt ehtinyt, koska kohta täytyy mennä taas nukkumaan .___. meillä on nimittäin huomenakin koulua. Joku valinnaisaineiden tutustumispäivä. Sen jälkeen mennään kaupungille ja mahdollisesti leffaa. Ei kylläkää tiietä, mitä me mennään kattomaan :D Tänää oli taas semmone perus perjantai, eli koulu loppu 12.45 ♥♥♥ ja sitten mentiin Empun kanssa Tokmannille. Ostettiin PALJON suklaata. Hyihyi. Ja sitten mentiin meille. Stella saapui sitten pian ja alko taas tää meikkirumba :D Minä datasin ja Stella meikkas hikisenä Emppua joka ei jaksanu keskittyä. Tänään oli muuten IHANA ilma ♥♥ oli kunnon helle. Tuuli pikkusen, mutta se oli just hyvä ! Saatiin äidinkielen kirjoitelmat. Sain 8+ ! Aiheena oli siis kykykilpailu. Sitten meillä oli myös sellainen vähän niinkuin koe sellaisesta kirjasta, joka piti lukea. Olin lukenu sitä eilen vaan 92 sivua, mutta ahkerana sain sen luettua ! Kirjassa oli siis 155 sivua tai jotai. Sen nimi oli Lentokone kadoksissa ja se kertoi kahdesta erämaahan haaksirikkoutuneesta jätkästä, jolla toisella oli jalka mennyt rikki, kun se oli hypänny sieltä lentokoneesta laskuvarjon kanssa. Ne hengas siellä niitte majalla ja kärsi nälkää ja jotku sudet meinas syödä ne. Se ei ollu mikään hyvä kirja. Söin äsken Ben&Jerry's jäätelöä ♥ Se on hyvää. Stella ei tykkää. Tai siis se on sen mielestä hyvää, mutta kuulemma "MASSABLOGIKUVIA". Se suuttui mulle, kun pistin siitä kuvan mun omaan blogiin. Latasin myös hyviä biisejä koneelle. Mulla on suunnitelmissa tehä enskesästä/vuodesta 2011 sellainen kiva video. Meillä oli nimittäin puhe mennä kesällä Helsinkiin kolmistaan. Tai, no me mennään jonnekkin Stellan sukulaisille/mun serkuille yötä. Mut se on hei vaan suunnitelma. Mutta joo, teitä ei varmastikkaan kiinnosta kamalasti mun jorinat, joten hyvää yötä ♥ :)

Ps. Nyt meillä on tulossa sellainen kiva blogimaratooni, joka kestää sunnuntaihin, tai maanantaihin asti. Tää oli siis osa sitä. Seuraavassa luutavasti jotain öö ... No saatte sitten nähdä!

Pps. Kaikkien täytyy edustaa joskus :)

Ei kommentteja: